Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Vreti o plita care sa va surprinda prin rapiditatea cu care prepara alimentele? Acum este posibil. Asta pentru ca plita incorporabila din gama Hotpoint are arzatoare in numar de 4, dintre care unul are o viteza de gatire destul de mare. Rezultatele vor fi exact cele pe care le asteptati. Un astfel de model care va va ajuta cat se poate de mult, fiind un ajutor de nadejde in bucatarie este plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE. (vezi reducerile de AZI)

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Despre Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Despre aceasta plita mai trebuie spus ca prezinta si o suprafata care este realizata din inox, acest material fiind unul destul de rezistent in timp. De asemenea, materialu din care sunt realizate gratarele, respectiv fonta, va garanteaza o rapiditate in ceea ce priveste curatarea acestora. Despre marimea sa trebuie spus ca este una destul de buna, dimensiunile sale fiind de 4.1 x 65 x 51 cm.

Este Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE un aparat electrocasnic pe care merita sa il aveti in locuinta dumneavoastra?

Despre Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Raspunsul este da. Din motivele expunse in cele ce urmeaza.

Citeste si despre Beko DIN28430

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este o plita care se alimnteaza pe baza de gaz, aceasta fiind un eexemplar destul de bun pentu cei care au nevoie de preparea alimentelor intr-un mod cat mai traditional.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despe o astfel plita care este de tip incorporabil mai trebuie precizat si faptul ca este destul de dotata din punct de vedere al arzatoarelor. Mai exact, este vorba despre faptul ca prezinta 4 arzatoare de mare utilitate. Pozitionarea frontala a butoanelor va oferi o utilizare facila, ceea ce este un mare plus. Cat despre modalitatea de aprindere pe care o include aceasta plita trebuie specificat faptul ca este usor de realizat, aceasta fiind de tip electric. Deasupa arzatoarelor se afla un gratar care este de folos pentru a sustine vasele. Acesta le proteja astfel incat sa nu fie uzate de flacara.

Mai mult, trebuie precizat si faptul ca aceasta plita incorporabaila prezinta arzatoarele dupa cum urmeaza: un arzator este de dimensiune mare, acesta fiind de mare utilitate in ceea ce priveste prepararea alimentelor.

Citeste si despre Arctic ARSV6450B

Un alt arzator este normal din punct de vedere al dimensiunilor, acesta fiind potrivit pentru a gati diverse feluri de mancare in timp ce preparati si altceva. Pe arzatorul mic puteti pregati ceva ce nu necesita multa fierbere sau prajire. Referitor la puterea pe care o are arzatorul cel mare trebuie specificat faptul ca este de 2.6 kW. Arzatorului celui normal ii reevine o putere de 1.65 kW, iar cel mic o are de 1 kW.

Un alt aspect important de precizat este faptul ca include si 1 arzator cu flacara dubla de 3.6 Kw, acesta fiind util pentru a prepara alimentele. Aceasta plita de mare utitate pentru gatirea alimentelor intr-un mod cat se poate de rapid si in siguranta, mai include in dotarea sa si supape electromagnetice de siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este un exemplar ce se remarca prin caracteristicile sale, acestea facandu-l potrivit pentru orice familie. Pretul sau este unul destul de bun.