Arctic ACM5611DTL

Atunci cand vine vorba de gatit, lucrurile nu sunt asa de simple. Sa cumperi un aragaz nu este cel mai simplu lucru, iar o alegere corecta ne poate ajuta destul de mult. Tocmai de aceea, este important sa alegeti un model cat mai bun atunci cand vreti sa faceti o astfel de achizitie. Un model care are 4 arzatoare este un model bun si care se potriveste celor gatesc destul de mult. Astfel ca, va recomandam un model care este cat se poate de util, acesta fiind Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL.(Doar acum la reducere)

Arctic ACM5611DTL

Despre Arctic ACM5611DTL

In ceea ce priveste latimea sa trebuie spus ca este de 50 cm. Adancimea acestuia este de 60 cm, aceasta fiind destul de buna. Cat priveste inaltimea pe care o are aparatul trebuie spus ca este de 85 cm.

Este un model de dimensiunini potrivite si ii veti gasi un loc destul de uso in bucataria dumneavoastra, astfel incat sa fie mereu la indemana.

Despre Arctic ACM5611DTL

Ce trebuie stiut despre acest Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL ?

Citeste si despre Electrolux EGD6576NOK

Pe de o parte, trebuie specificat faptul ca acest Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL are o plita cu o alimentare a plitei de tip mixt. Cuptorul acesteia are o alimentare de tip electric, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate cat mai bine, alimentarea de tip electric fiind destul de buna. Asadar, acestea vor fi preparate cat mai in profunzime, astfel ca veti manca intr-un mod cat mai sanatos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre aprinderea acestuia trebuie spus ca este tot electrica, aceasta fiind usor de realizat, iar pozitionarea butoanelor este frontala, ceea ce inseamna ca acest aparat va fi usor de controlat.

In ceea ce priveste capacul pe care îl are acest model trebuie spus ca este realizat din metal. Despre functiile pe care le are treabuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: timerul, iluminarea interioara, cuptorul iluminat, dar si ventilatotul integrat.

Citeste si despre Hansa FCCW58200

Pe de alta parte, despre acest Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL mai trebuie precizat faptul ca are si 4 arzatoare utile pentru prepararea alimentelor. Dintre acestea, 2 arzatoare sunt normale, acestea fiind utile pentru prepararea alimentelor. De asemenea, are si 2 arzatoare mici care sunt necesare pentru a prepara diverse alimente. Despre puterea arzatorului mic trebuie spus ca este de 1 kw. Cea pe care o arzatorul normal este de 2 kw. Despre clasa de eficienta energetica trebuie spus ca este de tip A. Acest model include un cuptor cu un volum de 60 l, fiind destul de incapator.

Despre clasa de eficienta energetica pe care o are cuptorul acestui aragaz este de tip A, aceasta fiind o clasa de eficienta energetica destul de buna. Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL prezinta un cuptor a carui incalzire se realizeaza de jos, asa cum se gaseste la multe cuptoare, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, acest model de Aragaz mixt Arctic ACM5611DTL este un produs care prezinta multe trasaturi bune pentru pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de rezultate cat mai bune din punct de vedere culinar. Pretul sau este unul destul de potrivit.