Heinner HFSC-V50BK

Ce ar fi daca ai avea in bucataria ta un produs de-a dreptul excelent? Unul care sa nu consume mult, dar care sa arate si bine… Sa aiba dimensiunile potrivite, dar sa fie bun si pentru preparat o diversitate de alimente: de la mancaruri la delicioasele prajituri. Iar daca te afli in cautarea unui astfel de model, iti recomandam noi un produs care pe noi ne-a impresionat placut: aragazul Heinner HFSC-V50BK. (vezi oferta de AZI)

Heinner HFSC-V50BK

Despre Heinner HFSC-V50BK

Heinner HFSC-V50BK este genul de produs care pluseaza la capitolul aspect. Aceasta este imbracat in carcasa de culoare neagra, fiind genul de produs placut si elegant. In plus, vine cu dimensiuni potrivite, ceea ce il face o alegere usor de integrat in orice bucatarie.

LG 65UJ620V
Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UJ620V, 4K Ultra HD

La toate acestea se adauga si faptul ca este economic. El are o alimentare pe baza de gaz, ceea ce inseamna un mare plus pentru utilizatori. Iar cand vorbim despre aceasta alimentare, ne referim la faptul ca ea se aplica atat in cazul plitei, cat si al cuptorului.

Despre Heinner HFSC-V50BK

Aragaz Heinner HFSC-V50BK – un model de aragaz care te avantajeaza

Citeste si despre Herenthal PKM1900.7BG

Dintre toate dotarile acestui model de aragaz marca Heinner nu avem cum sa nu remarcam si sistemul de siguranta. Acesta intra in functiune in cazul in care flacara se stinge din greseala si are rolul de a ajuta aragazul sa nu explodeze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru a putea folosi in siguranta acest aragaz Heinner HFSC-V50BK, recomandam ca butonul de aprindere sa fie tinut apasat mai mult. De regula, sunt necesare pana la 10 secunde, pentru a se putea produce conexiunea care inconjoara arzatoarele de flacara.

Si apropo de arzatoare, in cazul modelului Heinner HFSC-V50BK vorbim despre 4 arzatoare distribuite clasic. Este vorba despre doua normale, unul mare si unul mic. Acestea sunt ideale pentru un proces complet de fierbere, incalzire sau prajire. La toate acesea se adauga si cuptorul al carui rol este de a coace alimentele uniform, fara a le lasa miezul crud. Totodata, vorbim si despre un gratar care poate fi folosit pentru a prepara legume sau carne.

Citeste si despre Miele G 4203 SC Activ

Capacul acestui model este metalic, in timp ce usa cuptorului este constituita din geam dublu. Care este rolul unui astfel de geam? Ei bine, el este necesar pentru a spori procesul de coacere. Iar asta datorita faptului ca el coserva caldura in interior. Capacul metalic are rolul de a proteja aragazul de alte depuneri, asa cum este praful. Totodata, acesta poate fi destul de usor curatat. Nu este nevoie de cat de o solutie speciala si de o laveta.

Panoul de control, respectiv butoanele acestui model Heinner HFSC-V50BK sunt dispuse frontal pentru a putea fi accesate mai usor. Acestea necesita doar o simpla apasare si o aprindere folosind o bricheta sau niste chibrituri. Ar fi fost un mare plus in cazul acestui model o aprindere electrica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Trebuie sa vorbim putin si despre pretul acestui model. Ei bine, vorbim despre un aragaz care sta destul de bine la acest capitol, iar pe langa aspectul placut si faptul ca este destul de economic, acest model de aragaz vine si cu un pret optim.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply