Hansa FCEW59009

Sa vorbim despre mancare. Si nu orice fel de mancare, ci mancare gatita, savuroasa si sanatoasa. Aceasta poate fi obtinuta cu priceperea bucatarului care o prepara si cu ajutorul unui aragaz bun. Iar pentru cei care cauta o recomandare din acest punct de vedere, va prezentam Hansa FCEW59009. (oferta de AZI aici)

Hansa FCEW59009

Despre Hansa FCEW59009

Hansa FCEW59009 este genul de aragaz care trece barierele modelelor clasice, prin simplul fapt ca el include si o parte electrica. Insa, despre aceasta dotare vom discuta in partea a doua a acestei recenzii.

In ceea ce priveste desigunul, aragazul Hansa FCEW59009 am putea spune ca respecta tiparele. Are forma paralelipipedica si este genul de model care se integreaza destul de simplu. Culorile sunt unele tipice, fapt care nu face din asortarea sa o problema. La toate acestea se adauga si dimensiunile potrivite, astfel incat aragazul sa aiba loc si in bucatriile mai modeste, si in cele generoase.

Despre Hansa FCEW59009

Hansa FCEW59009 – aragazul care te ajuta sa-ti faci treaba bine

Citeste si despre Heinner HFSC-S50-BK

Modelul de aragaz prezentat dispune de aprindere electrica. Asa ca gata cu chibriturile, gata cu brichetele. El poate fi folosit in conditii bune, cu atat mai mult cu cat cuptorul sau se dovedeste multifunctional.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ce inseamna un cuptor multifunctional? Ei bine, in primul rand, acest model este unul electric. Si in ciuda aceastui fapt, el nu consuma mult. Dincolo de asta, modelul Hansa FCEW59009 este genul de aparat care poate fi folosit atat pentru a prepara mancaruri, cat si prajituri. Este genul de de produs care include si grill, fapt care reprezinta un mare plus pentru toti cei care vor sa consume legume sau carne pregatita la gratar.

Hansa FCEW59009 dispune de functie de preincalzire rapida, fapt care inseamna reducerea timpului de asteptare pentru cei care isi doresc mancaruri bune, dar si bine preparate. Astfel, el poate ajunge la temperatura de 150 grade Celsius in doar 4 minute. Si este cu 20% mai rapid decat alte aragaze din domeniu.

Citeste si despre Samsung NV70K1340BS/OL

Dincolo de economisirea de timp, acest aragaz vine si cu sistemul steam cleaning. Desi poate suna ca o dotare obisnuita, va garantam ca steam cleaning este un mare plus. Acesta permite mentinerea in permanenta a aragazului curat, astfel incat rezidurile de grasimi sa nu ajunga peste noile alimente. Ba mai mult, Hansa FCEW59009 functioneaza ca un cuptor cu microunde. Acesta ajuta la decongelarea alimentelor, astfel incat sa fie gata de savurat sau preparat. Iar in ultima vreme, foarte multe produse incep sa fie consumate congelate.

Clasa de eficienta energetica a cuptorului este A. Aceasta nu este cea mai economica, dar nici cea mai costisitoare de pe piata. Asa ca utilizatorul poate sta destul de linistit in ceea ce priveste consumul, cu atat mai mult cu cat aragazul nu este genul de produs care sta in permanenta in priza.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu trebuie uitat faptul ca acest aragaz este unul marca Hansa. Iar aceasta marca face parte dintre cele europene cu peste 20 de ani experienta in domeniu, oferind intotdeauna produse de calitate. Asa ca pretul perceput pentru dispozitivul care face din gatit o activitate usoara, nu este deloc mare.