Heinner HFSC-V50BK

Ok, sa zicem ca te-ai saturat sa tot faci parte din multime. Si ca iti doresti ceva diferit. Iar acest lucru nu este deloc gresit, avand in vedere ca lumea intreaga este plina de clisee. Astfel, iti recomandam sa incepi cu o schimbare chiar in bucataria ta. Iar un prim pas pentru a realiza acest lucru este un model de aragaz precum Heinner HFSC-V50BK. (vezi oferta de AZI)

Heinner HFSC-V50BK

Despre Heinner HFSC-V50BK

Desi dotarile aragazului Heinner HFSC-V50BK sunt in mare parte clasice, ceea ce il diferentiaza de restul produselor este chiar aspectul sau. Acesta se remarca prin carcasa eleganta, de culoare neagra. Pana la urma, negru este o nuanta care denota simplitate si care se asorteaza perfect cu restul elementelor din bucatarie.

Horizon 49HL9710U
Televizor LED Smart Horizon, 123 cm, 49HL9710U, 4K Ultra HD

Heinner HFSC-V50BK este totodata un produs a carui alimentare este pe baza de gaz. Atat cuptorul, cat si plita sunt conectate la acest tip de alimentare care se dovedeste destul de economica. Iar daca faceti o comparatiei, veti observa ca pretul gazului este mai mic decat al energiei electrice asa ca se explica de ce se intampla astfel. Trebuie tinut cont de faptul ca acest aragaz sustine si un stil de viata sanatos, incurajand procesul de gatire.

Despre Heinner HFSC-V50BK

Aragaz Heinner HFSC-V50BK – ceva diferit in orice bucatarie

Citeste si despre Electrolux ESF4710ROX

Heinner HFSC-V50BK este un aragaz care dispune de sistem de siguranta. Acest lucru inseamna ca daca din greseala se stinge flacara de la cuptor sau de la plita, nu se va intampla nimic rau cu acesta. Ba dimpotriva, utilizatorul va fi protejat pe deplin. Si tuns momente in care fie din cauza ca nu se apasa corect pe butoase, fie pentru ca acestea au intrat in contact cu apa, flacara sa nu se aprinda la fel de usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de toate acestea, vorbim in cazul acestui model si despre 4 arzatoare. Acestea sunt clasice si sunt distribuite uniform pentru a optimiza pe deplin procesul de gatire al alimentelor. Treptele de intensitatea ale flacarilor sunt asezate in jurul butoanelor si pot fi folosite intuitiv.

Din punct de vedere al geamului de la cuptor, vorbim despre un produs care sta destul de bine la acest capitol. El are un geam dublu care are rolul de a conserva caldura in interior.

Citeste si despre Hansa ZWM416WH

Volumul cuptorului este si el destul de generos, fiind de 52 de L. Acest lucru il face potrivit, inclusiv pentru tavile de cozonaci sau prajituri pe care stim ca de abia astepti sa le pregatesti pentru cei dragi. Totodata, poti include si tavi de placinta sau o

Dimensiunile acestui model, daca tot vorbeam despre ele, sunt de 50 cm x 49,5 cm x 85 cm. Nu sunt mari, dar nici mici. Sunt potrivite pentru un model clasic de aragaz care isi gaseste locul intr-o bucatarie clasica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model este bine stabilit, in raport cu ceea ce ofera. Este un pret suficient de generos pentru a mai putea ramane bani si pentru alte investitii inteligente. Asa ca daca cumva intentionati sa faceti ceva schimbari in aceasta primavara, acum este momentul potrivit. O sa va ramana loc si pentru alte dispozitive care sa va usureze considerabil activitatea in bucatarie.