Hansa FCCW680009

Modelele de aragaz electrice sunt rapide si permit un control cat mai precis al temperaturii din interiorul lor. Tocmai de aceea, ele sunt adesea o alegere de incredere pentru cei care isi dorect mancaruri pline de savoare, dar si un timp scurt de preparare al lor. Iar un model de aragaz care nu face nicio exceptie de la aceasta regula este Hansa FCCW680009, produsul pe care urmeaza si noi sa vi-l prezentam in aceasta recenzie. (oferta de AZI aici)

Hansa FCCW680009

Despre Hansa FCCW680009

Dincolo de performantele in bucatarie, modelele electrice vin si cu un aspect putin diferit. Iar acest lucru se observa mai ales in partea de sus, adica in zona arzatoarelor. Drept urmare, ele au o tenta eleganta care reuseste sa impresioneze placut utilizatorii.

Dincolo de acest aspect, aragazele sunt obisnuite, asa cum se intampla si in cazul acestui model. Cand vine vorba despre dotari, insa, lucrurile sunt destul de diferite. Hansa FCCW680009 are motive de a starni laudele.

Despre Hansa FCCW680009

Aragaz Hansa FCCW680009 – electric si usor de folosit

Citeste si despre Whirlpool ACWT 5G311/IX

Aragazul electric Hansa FCCW680009 nu are un consum exagerat de energie electrica. EL face parte din clasa A, fiind un model mai economic decat electrocasnicele din alte clase energetice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un atribut aparte al acestui model este Cool Door. Ce este Cool Door? Este un atribut care scade temperatura usii aragazului, in timpul procesului de coacere a mancarurilor sau alimentelor, astfel incat aceasta sa nu mai fie asa periculoasa. Dincolo de asta, in cazul acestui cuptor vorbim despre o usa tripla, care izoleaza perfect curentii de aer fierbinte, astfel incat timpul de preparare al alimentelor sa fie considerabil imbunatatit.

Hansa FCCW680009 se poate lauda si cu Steam Cleaning. Acesta reprezinta o modalitate rapida si eficienta de curatare a cuptorului, prin intermediul aburului. Si iata cum functioneaza: se toarna o jumatate de litru de apa intr-o tava de copt. Apoi, aceasta se introduce in cuptor, setandu-se o temperatura de 50 grade Celsius – mod conventional. Se lasa aproximativ 30 de minute pentru ca apoi sa fie activitat functia de curatare.

Citeste si despre Zanussi ZCG210S1WA

Practic, aburii reusesc sa patrunda in peretii cuptorului si sa-i inmoie. In felul acesta se realizeaza o curatare a rezidurilor, iar utilizatorul nu mai are nevoie de altceva in afara de o laveta pentru a le putea curata. La toate acestea se adauga si faptul ca emailul acestui cuptor este si el usor de curatat. Interiorul devine netez, iar arderea resturilor alimentare nu mai reprezinta o problema pentru utilizator. Cu alte cuvinte, vorbim despre o curatare rapida si fara efort.

Si apropo de rapidiate, acest cuptor se remarca printr-o preincalzire foarte rapida a sa, datorita faptului ca modelul Hansa FCCW680009 poate atinge usor temperatura de 150 de grade. Mai precis, vorbim despre doar 4 minute. Iar daca ar fi sa comparam cu alte modele, va spunem ca acest aragaz este cu 20% mai rapid decat majoritatea modelelor clasice de pe piata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul pe care comerciantii l-au stabilit pentru Hansa FCCW680009 este suficient de bun, comparativ cu ceea ce ofera el. Asa ca utilizatori ar putea lua lejer in calcul o astfel de investitie pentru bucataria lor in care se doreste performanta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply