Arctic AROIM25603X

Astazi, prepararea alimentelor este o activitate care poate fi facuta din placere daca aveti la indemana aparatele electrocasnice potrivite, unul dintre acestea fiind cuptorul. Din fericire, insa, astazi, cuptoarele sunt unele moderne care detin functii cat se poate de utile pentru ca prepararea alimentelor sa se faca cat mai bine. (vezi reducerile de AZI)

Arctic AROIM25603X

Despre Arctic AROIM25603X

Incepand cu design-ul acestora, dar si partea tehnica, un cuptor Arctic exact ceea ce aveti nevoie pentru o bucatarie unde se gateste des. Un astfel de aparat care va va oferi numeroase avantaje cand vine vorba despre pregatirea alimentelor la cuptor este modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X.

Design-ul acestuia este de tip clasic, ceea ce inseamna ca se va potrivi in orice bucatarie. Acest model de cutpor are o utilizare de tip rezidential. Este un model de tip standard si se alimenteaza pe baza de electricitate. Despre usa din dotarea sa trebuie spus ca se inchide standard, de deschide vertical si este realizata din sticla.

Despre Arctic AROIM25603X

Ce trebuie sa stiti despre Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X ?

Citeste si despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Culoarea pe care o are acest cuptor este negrul, o culoare care va aduce numeroase beneficii intrucat se va curata usor si va fi usor de asortat in bucatarie. Referitor la inaltimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 59.5 cm. De asemenea, latimea sa este de 59.4 cm. Mai mult, are si o adancime de 56.7 cm. Referitor la dimensiunile spatiului de incastrare trebuie spus ca sunt de 56 x 60 x 55 cm. Ca greutate, acesta cantareste 35 Kg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X are un panou de comanda de tip touch screen, acesta fiind unul modern. Este un model care vine cu cateva accesorii incluse fiind vorba despre un gratar si de 2 tavi. Acestea sunt utile pentru a prepara diverse alimente cu ajutorul lor.

Modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X este un exemplar care are o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind de tip A+++. Acest lucru inseamna ca nu va consuma mult curent electric, consumul fiind chiar unul redus. Astfel, va veti bucura de facturi cu un consum mai redus la curentul electric. Referitor la capacitatea pe care o are acesta trebuie spus ca este vorba despre un model destul de generos din punct de vedere al spatiului interior, capacitatea sa fiind de 71 l.

Citeste si despre Hansa FCMW59209

Un detaliu important despre Arctic AROIM25603X este faptul ca are si autocuratare catalitica. Referitor la functiile de gatire pe care le are acesta trebuie spus ca sunt griil, rotisor, convectie, dezghetare, functie pentru pizza, precum si low grill.

De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca acest aparat are si un mod de incalzire, precum incalzire sus – jos. De asemenea, Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603Xare si functiile: Oprire automata, Iluminare, Timer, Blocare acces copii, Mentinere la cald, Ventilare. Referitor la numarul programelor pe care le are acesta trebuie spus ca sunt in numar de 12, acestea fiind de mare ajutor atunci cand veti prepara mancare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X este ceea ce aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra. Acesta are un pret destul de bun si isi merita toti banii.