Whirlpool AKZM 8420 IX

Te-ai mutat de curand si ai nevoie de un cuptor care sa te ajute sa preparari mese delicioase, cuptorul trebuie sa faca parte dintre acele aparate electrocasnice pe care trebuie sa le ai. Acum avem pentru tine o sugestie care iti va placea cu siguranta, fiind vorba despre un model de calitate, care face parte dintr-o gama moderna, aceasta fiind Whirlpool.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool AKZM 8420 IX

Despre Whirlpool AKZM 8420 IX

Este important de stiut ce culoare are acest aparat, aceasta fiind argintiul, despre care trebuie spus ca se potriveste in design-ul oricarei bucatarii. Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX este un model cu o utilizare de tip rezidentential.

Referitor la tipul de alimentare trebuie spus ca este pe baza de electricitate. Referitor la dimensiunile pe care le are acesta putem spune ca sunt: inaltimea este de 59.5 cm, iar latimea de 59.5 cm. In plus, are si o adancime de 56.4 cm.

Despre Whirlpool AKZM 8420 IX

Whirlpool AKZM 8420 IX – despre design si caracteristicile tehnice ale aparatului

Citeste si despre Whirlpool ACMK 6121/IX

Despre dimensiunile spatiului de incastrare trebuie spus ca sunt de 56 x 58.2 x 55 cm. Cablul sau are si el o lungime de 0.9 cm. Nu trebuie de spus nici faptul ca are o greutate de 35.5 Kg. Aceste dimensiunie sunt potrivite pentru ca aparatul dumneavoastra electrocasnic sa se potriveasca cat se poate de bine in bucatarie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In plus, usa acestuia are o inchidere amortizata, materialul din care este acesta produs fiind inoxul. Referitor la panoul de comanda pe care il include acesta trebuie spus ca este unul electronic. Usa are o deschidere usoara, verticala. In plus, accesoriile incluse sunt gratarul si cele doua tavi utile pentru prepararea alimentelor. 

In primul rand, Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 I are o clasa de eficienta energetica moderna care va contribui la un consum redus de curent electric, aceasta fiind clasa A+. Acest lucru inseamna ca nu va consuma mult curent electric, iar dumneavoastra va veti bucura de rezultate cat se poate de bune. 

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LITG-SL

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX este un aparat electrocasnic care are o putere de 3650 W. Acest model are o capacitate mare unde se pot prepara alimentele, aceasta fiind de 73 l. Astfel, veti putea introduce vase destul de mari din punct de vedere al dimensiunilor, ceea ce este un plus. Autocuratarea acestuia aparat este hidrolitica.

In aal doilea rand, functiile de gatire pe care le are acest cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX sunt: grill, convectie, dezghetare, dar si functie Pizza. Acestea sunt de mare ajutor pentru a prepara alimente cat mai delicioase. Grill-ul este cel pe care veti putea prepara carne delicioasa atat pentru cei dragi, cat si pentru dumneavoastra. In plus, pentru a prepara pizza, aveti nevoie de o functie speciala pe care sa o utilizati atunci cand vreti sa va bucurati de o pizza delicioasa. Acest cuptor reprezinta o solutie cat se poate de buna pentru cei care obisnuiesc sa gateasca acasa. Asta pentru ca are functii bune, iar rezultatele vor fi pe masura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX este un produs de calitate cu multe avantaje. Pretul sau este unul destul de bun.