Beko BIR22400XMS + Beko HILG64220S

Aveti nevoie de un cuptor care sa includa si plita si nu stiti ce sa alegeti? Avem pentru dumneavoastra o recomandare cat se poate de buna, aceasta fiind Pachet: Cuptor incorporabil Beko BIR22400XMS + Plita incorporabila Beko HILG64220S.(vezi reducerile de AZI)

Beko BIR22400XMS + Beko HILG64220S

Despre Beko BIR22400XMS + Beko HILG64220S

Despre acest model trebuie spus faptul ca are o inaltime buna, aceasta fiind de 59.5 cm. Cat priveste latimea aparatului trebuie spus ca este de 59.4 cm, aceasta fiind buna intrucat aparatul poate fi asezat in locuri ceva mai inguste. Referitor la adancimea pe care o include acest exemplar trebuie mentionat faptul ca este de 56.7 cm. Despre dimensiunile spatiului de incastrare ale acestuia trebuie mentionat faptul ca sunt de 50 x 59 x 55 cm. Referitor la design-ul pe il are acest model trebuie spus ca este clasic, ceea ce inseamna ca se potriveste indiferent de stilul bucatariei dumneavoastra, ceea ce reprezinta un avantaj. Culoarea acestuia exemplar este argintiul, aceasta fiind o culoare usor de asortat in bucataria dumneavoastra si ii confera un aspect deosebi.

Pachet: Cuptor incorporabil Beko BIR22400XMS + Plita incorporabila Beko HILG64220S – despre caracteristicile principale

Despre Beko BIR22400XMS + Beko HILG64220S

Acest aparat electrocasnic are o utilizare de tip rezidential. Cuptorul are o utilizare pe baza de electricitate. Referitor la usa pe care o are acest cuptor trebuie spus ca este realizata din sticla. Mai mult decat atat, pentru a facilita utilizarea panoului de comanda trebuie spus ca este unul de tip electronic. Referitor la usa acestuia este important de spus faptul ca are o deschidere verticala. Un alt detaliu important de stiut despre acest aparat este clasa de eficienta energetica. Acest model are o clasa de eficienta A, aceasta fiind o clasa destul de buna.

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Cuptor incorporabil Beko BIR22400XMS are un interior destul de spatios, capacitatea pe care o are fiind de 72 l. Astfel, puteti sa preparati o cantitate mai mare de alimente o singura data. Este important de spus faptul ca acest model are si o autocuratare catalitica, aceasta fiind usor de folosit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Important de spus despre acest cuptor Beko BIR22400XMS se refera la functiile de gatire, acestea fiind grill, coacere, convectie, dezghetare. In plus, acesta mai are si functie pentru prepararea unei pizza. Astfel ca, veti putea prepara o pizza delicioasa ori de cate ori veti avea pofta intrucat acest aparat va fi la indemana. Despre acest cuptor mai trebuie spus ca are o incalzire rapida, de jos sau de tip 3D. Ca functii, acesta are si un timer, functie de iluminare interioara, dar si mod Eco. In plus, are si functie de ventilare. Referitor la numarul programelor acestui aparat trebuie spus ca este de 12, acestea fiind destul de bune.

Pe de alta parte, mai trebuie stiut si faptul ca acest exemplar are si functia Booster, aceasta fiind utila pentru ca reduce cu pana la 35% timpul pentru atingerea temperaturii de care aveti nevoie pentru prepararea alimentelor.

Citeste si despre Aragaz AEG CCB56401BW

Referitor la modalitatea de curatare a acestuia trebuie spus ca se realizeaza usor intrucat are panouri catalice utile pentru a absorbi grasimea si mirosurile.

Si asta nu e tot. Acest model din gama BeKo mai are si functia SteamShine. O functie care ajuta la curatatul cat mai facil al aparatului dumneavoastra.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, pachet: Cuptor incorporabil Beko BIR22400XMS + Plita incorporabila Beko HILG64220S este un aparat care va poate oferi numeroase avantaje. Pretul sau este unul bun.