Whirlpool AKZM 6570 IXL

Tehnologia Whirpool este una dintre cele mai apreciate de pe piata, in materie de electrocasnice. Iar dintre toate produsele, cele care domina cu adevarat sunt masinile de spalat rufe si vase. Insa, in ultima vreme, analizand putin acest brand producator, am observat ca investeste tot mai mult si in materie de cuptoare. Astfel, avem placerea de a va prezenta un cuptor care ne-a impresionat si pe noi. Este vorba despre Whirlpool AKZM 6570 IXL, un model care suntem siguri ca isi va gasi locul in multe bucatarii cu stil. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool AKZM 6570 IXL

Despre Whirlpool AKZM 6570 IXL

Modelul de cuptor prezentat are o nuanta special, o dovada de stil si modernitate in bucatarie. Mai precis, este vorba despre inox iXelium. Acesta este incorporabil, ceea ce inseamna importante economisiri de spatiu in bucatarie.

Iar dintre toate dotarile, cuptorul se poate lauda inca de la inceput cu faptul ca este multifunctional. El poate coace mai multe tipuri de mancaruri, incepand cu delicioase preparate traditionale, pana la mancaruri mai sofisticate din bucataria internationala sau dulciuri.

Despre Whirlpool AKZM 6570 IXL

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL – un model electric, multifunctional

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Whirlpool AKZM 6570 IXL este genul de model care dispune de sistem inteligent de autocuratare. Acesta este capabil de a sca singur de rezidurile arse, in special de cele de grasime. Astfel, puteti uita inca de pe acum de peretii ingalbeniti sau patatati. Acest cuptor este un adevarat iubitor de igiena si are grija ca alimentele sa fie perfect curatate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Functia prin intermediul careia are loc procesul de curatare din interior se numeste piroliza. Ea este cea care se ocupa de depuneri, ajungand la temperaturi de pana la 500 grade Celsius. Dupa racirea temeinica a cuptorului, rezidurile despre care va spuneam anterior sunt indepartate doar cu un simplu burete.

In ceea ce priveste materialul din care este confectionat acest model, nu trebuie sa va faceti griji. El vine cu rezistenta ridicata la temperaturi foarte inalte. Si apropo de acest lucru, vorbim inclusiv despre rezistenta la coroziune.

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Modelul prezentatat este confectionat din iXelium, un material care este de pana la 6 ori mai rezistent decat otelul traditional. Si nu trebuie sa ne credeti pe noi pe cuvant, trebuie sa-i credeti pe cei care au efectuat teste serioase asupra acestui model intr-un mediu umed si intr-o concentratie salina foarte ridicata. Iar in bucatarie, de regula, este un mediu in care umezeala poate atinge cote destul de ridicate.

Functia MaxiCooking este si ea destul de interesanta. Ea este potrivita pentru bucatile mari de carne si peste, astfel incat aceste alimente sa fie bine patrunse de curentii de aer cald. Ba mai mult, ele nu raman crude in interior, ci sunt bine preparate. Panoul de comanda al acestui model este mecanic, dar si electronic, facand din acest model unul destul de usor de folosit, chiar si de catre cei mici. Cu toate acestea, recomandam atenta supraveghere a parintilor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de aragaz este bun, avand in vedere ce are el de oferit. Modelul este unul electric, care are printre accesorii inclusa si o tava de copt. Ea poate fi folosita atat pentru mancaruri, cat si pentru prajituri.