Electrolux EOE7C31Z

Un prim detaliu important despre acesta este faptul ca detine un design de tip clasic. In plus, acesta este de culoare neagra, ceea ce inseamna ca este un aparat care se va potrivi de minune in bucataria dumneavoastra, acesta fiind cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z. (vezi reducerile de AZI)

Electrolux EOE7C31Z

Despre Electrolux EOE7C31Z

In primul rand, despre inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 59.4 cm. De asemenea, detine o latime de 59.6 cm. Despre adancimea sa trebuie spus ca este de 56.9 cm. Dimensiunile spatiului incastrare este de 56 x 60 x 55 cm. Cat priveste lungimea cablului trebuie spus ca este de 1.6 cm. Este important de spus faptul ca acesta are o greutate destul de mare, aceasta fiind de 31.3 Kg.

Sony Bravia 55XE7005
Televizor Smart LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE7005, 4K Ultra HD

Cuptor incorporabil Electrolux EOE7C31Z se alimenteaza pe abza de electricitate. Despre panoul de comanda pe care il are trebuie spus ca este de tip electronic. In plus, este important de stiut faptul ca acesta are si o usa care se deschide pe partea verticala. Accesoriile incluse sunt raftul de sarma cromata, 1 x Tava prajituri email gri si 1 x Tava colectare emailata.

Despre Electrolux EOE7C31Z

Cuptor incorporabil Electrolux EOE7C31Z – cateva aspecte importante

Citeste si despre Daewoo KQG-1N4A

Acest model are si o clasa de eficienta buna, aceasta fiind clasa A+, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de curent electric. Cat despre puterea pe care o are trebuie spus ca este de 2480 W. De asemenea, are si o capacitate destul de mare, care este de 72 l, ceea ce inseamna ca veti putea introduce vase destul de voluminoase in interior pentru a prepara alimentele. Ca temperatura maxima pe care o are acesta trebuie spus ca este de 300 C. Necesar de spus este si faptul ca are o autocuratare de tip catalitic. Astfel, acesta se va curata mai usor fara sa va straduiti prea mult. Si pentru ca alimentele sa fie preparate cat mai bine, este necesar ca acesta sa aiba functii cat mai bune, astfel ca, acesta include functii precum grill, coacere, dezghetare, dar si functie pentru pizza.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre modul sau de incalzire trebuie spus faptul ca este de mai multe feluri, fiind vorba despre incalzire partea de jos, incalzire partea de sus si incalzire sus – jos.

Acest cuptor are si cateva functii importante, precum functia de iluminare, timer, control temperatura, blocare acces copii, sine telescopice, semnal acustic, incalzire rapida, mentinere la cald, afisare ceas, sistem de memorare, ventilare, termosonda,

Citeste si despre Whirlpool ACM 802/NE

Cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z are un senzor alimentare care iti permite sa monitorizezi temperatura cat mai bine. Acesta te ajuta sa monitorizezi cat mai bine temperatura, astfel incat preparatele sa fie cat mai bine preparate. In plus, daca a atins temperatura corespunzatoare, acesta se va stinge. De asemenea, aceasta este o modalitate rapida pentru a prepara lasagna delicioasa si fripturi crocante.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z va ofera rezultate delicioase cu ajutorul senzorului nostru alimentar, Food Sensor. Asta pentru va fi monitorizat procesului de gatirea a alimentelor, iar mancarea va fi gatita corespunzator. Afisajul de tip LCD va ofera informatii referitoare la durata, modul de gatire si temperatura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z are un pret usor crescut, insa, isi merita banii.