Whirlpool AKP 7460

Pentru sanatatea dumneavoastra este important ca alimentele pe care le consumati sa fie preparate cat mai bine. Astfel ca, este important sa aveti la indemana aparatele electrocasnice moderne, care sa va fie la indemana atunci cand gatiti. Cuptorul face parte din aparatele electrocasnice care nu au cum sa lipseasca dintr-o locuinta, astfel ca atunci cand veti cumpara un astfel de aparat este important sa aveti in vedere caracteristicile pe care le detine. Astfel ca, pentru a nu da gres este necesar sa acordati importanta partii interne, respectiv volumului, trasaturilor sale, modului de curatare si programelor de preparare a alimentelor. Un astfel de model este Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool AKP 7460

Despre Whirlpool AKP 7460

Despre design-ul pe care il are acesta trebuie spus ca este de tip clasic. Materialul pe care il are acesta trebuie spus ca este inoxul, acesta fiind unul rezistent. Inaltimea acestui model este de 59.5 cm, iar latimea de 59.5 cm.

Are si o adancime care masoara 56.4 cm. Privitor la dimensiunile spatiului de incastrare trebuie spus ca sunt de 56 x 60 x 55 cm. Greutatea acestuia este de 31.95 Kg.

Despre Whirlpool AKP 7460

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460 – despre partea tehnica a aparatului

Citeste si despre Whirlpool ADG 321 IX

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460 este un exemplar care se alimenteaza pe baza de electricitate. In plus, acesta are o usa care este realizata din sticla si din inox. In plus, despre panoul pe care il are trebuie spus ca este unul electronic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Usa pe care o include modelul este una care se deschide pe partea verticala. Nu ii lipsesc nici accesoriile pe care le include fiind vorba despre un gratar si tavi. Cat priveste culoarea trebuie spus ca este inoxul. Referior la clasa de eficienta energetica de care dispune aparatul trebuie spus ca este clasa A. Referitor la interiorul pe care il are trebuie spus ca este unul incapator avand 65 l.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460 are autocuratare catalitica. In plus, despre functiile de gatire pe care le detine trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind de grill, coacere, convectie si dezghetare. Modul de incalzire ala cestui cutor este atat sus, cat si jos.

Citeste si despre Zanussi ZCG512G1XA

Tot din categoria functiile, acest cuptor are si timer, iluminare interioara, afisare ceas, precum ventilarea, acestea fiind de mare ajutor pentru ca alimentele sa fie preparate cat mai bine. Referitor la numarul programelor pe care le are acest trebuie spus ca sunt de 8. Cat priveste cablul, trebuie spus ca dispune de o lungime de 0.9 m.

Important de spus despre acest cuptor este faptul ca include o functie care ajuta destul de mult la prepararea alimentelor. Este vorba despre un sistem de convectie, acesta fiind unul puternic, ceea ce inseamna ca ajuta cu pana la 25% la economisirea timpului de preparare, iar energia este redusa cu pana la 20%. Astfel ca, cu ajutorul acestui aparat nu doar ca veti prepara alimente intr-un mod sanatoas, dar si eficient.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 7460 este un model care detine numeroase caracteristici necesare pentru prepararea alimentelor. Acesta este un exemplar care va ajuta la rezultate cat mai bune cand vine vorba de prepararea acestora. Se poate spune faptul ca pretul pe care il are acesta este unul acceptabil.