Arctic AROIE21300RXC

Aveti nevoie de un cuptor incorporabil? Avem o sugestie cat se poate de buna, fiind vorba despre Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC.(vezi reducerile de AZI)

Arctic AROIE21300RXC

Despre Arctic AROIE21300RXC

Referitor la culoarea acestuia trebuie precizat faptul ca este argintiul, negru, acestea fiind potrivite pentru a amenaja bucataria intr-un mod cat mai placut. Privitor la inaltimea acestuia trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 59.5 cm. Latimea acestuia este de 59.4 cm, iar adancimea este de 56.7 cm. Privitor la dimensiunile spatiului de incastrattre trebuie spus ca sunt de 56 x 60 x 55 cm. Cat priveste greutatea, trebuie spus ca este de 33.2 Kg.

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC se alimenteaza pe baza de electricitate. Acesta este compus din inox, acesta fiind un material cat se poate de rezistent in timp. Privitor la panoul de comanda pe care il are acest model trebuie spus ca este de tip mecanic si electronic. Referitor la usa acestuia trebuie spus ca are o deschidere de tip vertical.

Despre Arctic AROIE21300RXC

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC – despre caracteristicile tehnice

Citeste si despre Bosch SMV46AX01E

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC este un aparat care are accesorii incluse destul de bune, fiind vorba despre gratarul, cele 5 rafturi laterale, precum si o tava de gatit. Mai mult, despre acesta trebuie precizat faptul ca detine clasa A referitor la eficienta energetica, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de curent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre acest model trebuie spus ca include si o curatare catallitica, ceea ce inseamna ca se va curata usor. Cat despre functiile de gatire pe care le detine acesta trebuie spus ca sunt unele cat se poate de bune, acestea fiind grill, convectie, dezghetare, functie Pizza, precum si low grill. Modurile de incalzire pe care le are acesta sunt incalzire 3D, incalzire sus-jos, Incalzire de jos, dar si incalzire de sus.

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300RXC prezinta functiile destul de bune pe care le puteti folosi atunci cand veti prepara alimente, fiind vorba despre timer, iluminare interioara, blocare acces copii, dar si functia de mentinere la cald si cea de ventilare. Numarul total al programelor este de 12, acestea fiind unele cat se poate de bune.

Citeste si despre Bosch HXN39AD50

Acest model model este util pentru a prepara alimente in cantitati mari intrucat prezinta o capacitate destul de mare. Nu ii lipseste nici timerul, acesta fiind cel care va contoriza durata de preparare a alimantelor. Astfel, este important de spus despre acesta faptul ca include si o temperatura optima pentru a prepara alimentele.

Eco Fan este o functie care eeste de ajutor and vine vorba de coacerea alimentelor. Alimentele vor fi preparate gatite perfect si va veti bucura de mese delicioase impreuna cu cei dragi. Self Clean este sistemul care va absorbi grasimile datorita panourilor pe care le are in interiorul sau. Pentru o mai buna vizibilitate, acest model include si iluminare interioara, aceasta fiind de mare ajutor. In plus, exemplarul mai are si functia de gatire care va activa cele 3 elemente de incalzire, precum cel superior, iar ventilatorul va contribuie la o distribuire cat mai uniforma da caldurii, iar alimentele vor fi pregatite cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptorul incorporabil Arctic AROIE21300RXC prezinta multe caracteristici bune, iar pretul pe care il are este unul potrivit.