Bosch HBA534ES0

Aveti nevoie de un cuptor incorporabil pe care sa il folositi atunci cand veti prepara alimentele? Optati pentru un cuptor care face parte din gama Bosch, acesta fiind o solutie cat de poate de buna, fiind vorba despre Cuptor incorporabil Bosch HBA534ES0.(vezi reducerile de AZI)

Bosch HBA534ES0

Despre Bosch HBA534ES0

Culoarea acestui cuptor este argintiul, o culoare care va va placea cu siguranta. Aceasta se va asorta de minune in bucatarie, fiind o culoare placuta. Cat priveste inaltimea pe care are acest aparat trebuie spus ca este de 59.5 cm. De asemenea, despre latimea acestuia trebuie precizat ca este de 59.5 cm.

Despre adancimea sa este important de stiut faptul ca este de 54.8 cm. Referitor la dimensiunile spatiului de incastrare trebuie spus ca sunt de 56 x 58.5 x 55 cm. Are si un cablu cu o lungime de 1.2 m. Greutatea acestui aparat este de 42 Kg. Referiror la clasa energetica a sa trebuie spus ca este de tip A.

Despre Bosch HBA534ES0

Cuptor incorporabil Bosch HBA534ES0 – despre partea tehnica

Citeste si despre Gorenje GS66260X

Cuptor incorporabil Bosch HBA534ES0 este un model de tip incorporabil. Inchiderea acestuia este standard, iar materialul din care este realizat este inoxul. In plus, interiorul sau este email-ul, acesta facilitand curatarea aparatulul. Usa pe care o are acesta este produsa din sticla, precum majorittea modelelor. Privitor la panoul de comanda pe care il are acest cuptor trebuie spus ca este de tip mecanic si electronic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptor incorporabil Bosch HBA534ES0 are o usa care se deschide vertical. Nu ii lipsesc nici accesoriile, cele pe care le are acesta fiind tava universala si gratarul combi. In plsu, acesta are si o putere destul de mare, aceasta fiind de 3400 W. Este un cuptor destul de incapator avand o capacitate de 71 l. Referitor la temperatura maxima a acestuia trebuie spus ca este de 275 C.

Despre acest model mai trebuie stiut si faptul ca detine o autocuratare de tip EcoClean. Referitor la functiile de gatire ale sale trebuie spus ca sunt Grill, Convectie si functia Pizza. Si asta nu e tot. Modurile de incalzire pe care le are sunt incalzire sus – jos, dar si incalzire de tip 3D. Mai mult, include si functii, precum Oprire automata, Iluminare ,Blocare acces copii si functia de Ventilare. Numarul programelor pe care le are acesta este de 7.

Citeste si despre Beko FSMT52320DXO

Convectia de aer 3D pe care o are acest aparat ofera rezultatele de care aveti nevoie atunci cand vine vorba despre distribuirea caldurii intr-un mod cat mai bun astfel incat alimentele sa fie preparate cat mai bine. EcoClean Direct este functia care ajuta la intretinerea fara efort a cuptorului intrucat are un sistemul de autocuratare pentru peretele posterior. In plus, este important de stiut faptul ca din dotarea acestui aparat fac parte si suporturile telescopice.

In plus, aparatul are si un afisaj digital, unde va afisa informatiil necesare. Acest exemplar include si un sistem de autocuratare EcoClean Direct, acesta fiind util pentru ca nu presupune un consum crescut de energie, iar intretinerea cuptorului se realizeaza usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptorul incorporabil Bosch HBA534ES0 este un exemplar bun, avand un pret potrivit. Astfel, va veti bucura de rezultate cat se poate de bune.