Bosch HBF154ES0

Eleganta, performanta si rapiditate – cama cestea ar fi cuvintele pe care le-am folosi ca sa descriem perfect experienta pe care un utiliator o are cu un model de cuptor atat de interesant. Si nu este vorba despre orice fel de cuptor, ci despre Bosch HBF154ES0 – un model inteligent, atractiv si incorporabil.(vezi disponibilitatea)

Bosch HBF154ES0

Despre Bosch HBF154ES0

Avantajele de a avea un cuptor incorporabil in bucatarie sunt o multime: in primul rand, acesta este usor de gestionat, datorita faptului ca el vine cu design ce ii permite sa se incadreze in mobilier. In al doilea rand, el are dimensiuni potrivite, ceea ce duce la economisirea de spatiu. Iar asta permite utilizatorilor sa se poata bucura de mai mult spatiu pentru restul mobilierului sau pentru celelalte electrocasnice. Nu intotdeauna bucataria este un spatiu generos.

Capacitatea acestui cuptor este de 66 de L, ceea ce il face un model suficient de incapator, pentru o multime de vase, inclusiv pentru tavi sau cratiti cu dimensiuni mai mari.

Despre Bosch HBF154ES0

Bosch HBF154ES0 – un cuptor electric incorporabil care iti ofera exact ce ai nevoie

Citeste si despre Arctic AROIG21102

Din punct de vedere al atributelor, acest model de cuptor este unul care vine cu o multime de dotari interesante. Printre acestea se numara si autocuratarea catalitica. Acesta este genul de cuptor care topeste singur rezidurile de grasime care inevitabil ajung pe peretii sai interiori si pe usa. Astfel, utilizatorul nu mai are eforturi suplimentare de depus in ceea ce priveste curatenia cuptorului, reusind sa-l pastreze perfect igienizat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Se spune de foarte multe ori ca aragazul, cuptorul si frigiderul sunt printre cele mai murdare obiecte dintr-o locuinta. Insa, acest lucru nu este adevarat, avand in vedere dotarile interesante din arsenalul Bosch HBF154ES0.

Din punct de vedere al consumului, acest cuptor face parte din clasa A. Este o clasa adesea intalnita in cazul cuptoarelor sau aragazelor. Astfel, modelul poate fi considerat suficient de economic pentru nevoile unei familii obisnuite. Un alt mare plus al acestui cuptor este grill. El poate fi folosit pentru a prepara o diversitate de alimente, de la legume pana la carne. Iar in zilele in care nu ai habar ce ai putea gati rapid si sanatos, iti recomandam sa folosesti grillul aragazului Bosch HBF154ES0.

Citeste si despre Serreno SER 5060G

Insa ceea ce diferentiaza acest cuptor de alte modele existente pe piata este convectia cu aer 3D. Aceasta este cea care determina o foarte buna preparare a alimentelor, astfel incat miezul lor sa nu ramana crud. Stiti cat de neplacut este sa incercati sa faceti un chec sau o prajitura si aceasta sa nu iasa din cauza ca a ramas coapta in exterior. Insa nu si pentru utilizatorii Bosch HBF154ES0. Cuptorul dispune de nu mai putin de trei niveluri de caldura.

Afisajul acestui model este usor, ceea ce permite o utilizare facila. Mai mai mult, programatorul este electric si poate fi folosit intuitiv chiar si de catre cei mici. Butoanele de pe panoul frontal sunt retractabile, ceea ce ajuta la curatarea usoara si a partii exterioare a cuptorului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Printre accesoriile incluse in cazul acestui model de cuptor electric standard se numara o tava de copt emailata, una universala si un gratar de tip combi. Pretul este ok, daca ne raportam la dotarile acestui model.