Hansa Scandium BOEI69472

Cum ar fi daca in perioada urmatoare ai face o schimbare importanta in bucataria ta? Iar daca nu ai habar cu ce sa incepi, da-ne voie sa-ti prezentam un produs electrocasnic ce vine cu dotari moderne, dar care are puterea de a-ti schimba si stilul de viata: cuptorul incorporabil Hansa Scandium BOEI69472, aliatul mancarurilor sanatoase, obtinute prin coacere.(vezi disponibilitatea)

Hansa Scandium BOEI69472

Despre Hansa Scandium BOEI69472

Secretul unui stil de viata sanatos constat in alegerea ingredientelor potrivite. Astfel, specialistii in nutritie recomanda dietele bogate in fructe si legume, verdeturi, seminte. Nu trebuie neglijate sub nicio forma nici alimentele bogate in proteine precum carnea si lactatele. Dincolo de asta, investirea intr-un cuptor multifunctional precum Hansa Scandium BOEI69472 se dovedeste intotdeauna o alegere inteleapta.

Hansa Scandium BOEI69472 inseamna si un aspect modern, atractiv si usor de gestionat. El are un afisaj inteligent si reprezinta o dotare buna pentru toti cei care isi doresc un produs simplu si intuitiv. In plus, ceea ce ne-a impresionat pe noi sunt curentii fierbinti care prepara destul de rapid mancarurile, fara a le arde.

Despre Hansa Scandium BOEI69472

Cuptor incorporabil Hansa Scandium BOEI69472 – pentur cei care stiu ce vor de la cuptorul lor

Citeste si despre Hansa BOEI68462

Hansa Scandium BOEI69472 este genul de cuptor electric care vine in acelasi timp si cu un volum destul de mare. Iar volumul isi dovedeste eficienta in momentul in care aveti vase mari sau alimente de dimensiuni mai mari de integrat in interiorul sau. Sa luam spre exemplu unele bucati de peste. Acestea pot fi o adevarata provocare. Si ele trebuie taiate intr-o multime de bucati.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Insa nu si daca exista deja un cuptor cu un volum suficient de generos. Dincolo de asta, acest model este excelent pentru coacerea alimentelor precum dovlecii sau oalele generoase in care se pregateste mancare pentru intreaga familie. Pe langa toate acestea, in cazul Hansa Scandium BOEI69472 exista si avantajul unei clase economice destul de buna. Astfel, el face parte din clasa A si nu consuma atat de multa energie electrica.

Functia de curatare este prezenta si poate fi setata pe modul auto. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa mai pierzi tu timp pretios incercand sa cureti cuptorul, cand se poate ocupa el singurel de rezidurile arse de grasime sau resturi de mancare. Curatarea din interiorul acestui cuptor este catalitica si presupune temperaturi ridicate ce topesc rezidurile.

Citeste si despre Gorenje GS65160X

Cuptorul prezentat vine cu 10 functii care se pot combina armonios. Printre acestea, amintim incalzirea superioara si cea inferioara. Acestea pot fi folosite separat sau impreuna. Exista si un ventilator care imprastie curentii de aer cald si care are grija ca mancarurile sa fie mereu perfect rumenite.

Preincalzirea recomandata in cazul multor retete este si ea prezenta. Si este rapida, pentru ca tu sa ai parte de tot ce iti doresti. La toate acestea se adauga si timerul care permite o evidenta perfecta a timpului pe care mancarurile il petrec in interiorul cuptorului. El este cel care face ca acestea sa nu se arda.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Hansa Scandium BOEI69472 este in conformitate cu dotarile sale. El nu este scump, dar nici ieftin. Are un pret rezonabil pentru ce ofera.