Horizon 32HL7330F

Pentru cei care isi doresc un televizor ieftin si bun, Horizon 32HL7330F este o recomandare mai mult decat adecvata. Fiind unul dintre modelele cele mai cumparate de pe eMag, numarul mare de review-uri de 5 stele dovedesc faptul ca modelul isi face treaba chiar daca nu este produs de un brand de top.(oferta de AZI aici)

Horizon 32HL7330F

Despre Horizon 32HL7330F

Horizon 32HL7330F este un televizor mai degraba pentru un dormitor sau birou decat pentru un living. Diagonala de 80 cm este suficienta pentru o camera mai mica, dar pentru una mai spatioasa e posibil sa fie nevoie de un model mai mare. Culoarea este neagra iar rama destul de ingusta dau un aspect elegant si modern.

Horizon 32HL7330F
Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL7330F, Full HD

Dimensiunile cu tot cu stand sunt 735 mm latime, 50 cm inaltime si aproape 20 cm adancime. Daca il veti monta pe perete compatibilitatii VESA de 200 x 100 mm, mai puteti scadea 11 cm din dimensiunea adancimii. Greutatea este de mai putin de 5 kg fara stand.

Despre Horizon 32HL7330F

Functii si caracteristici tehnice

Citeste si despre Samsung 75NU7102

La o diagonala de 80 cm nu ne-am fi asteptat ca Horizon 32HL7330F sa aiba o rezolutie Full HD, avand in vedere si pretul mai mult decat acceptabil. Rata de refresh de 100 Hz si rezolutia de 1920 x 1080 pixeli va vor aduce pe ecrane imagini clare si dinamice fara sa va oboseasca ochii chiar si dupa mai multe ore de vizionare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un mare plus al acestui model este functia Smart. Cei care au cumparat deja acest televizor lauda viteza de conectare si de navigare printre aplicatii. Mai sunt si persoane care au intampinat dificultati la conectarea la internet dar in majoritatea cazurilor s-a dovedit ca problema a fost de la router sau internet si nu de la televizor. Aplicatiile YouTube sau Netflix sunt preinstalate dar ai acces si la multe alte programe pe platforma dedicata HOS 2.0 a celor de la Horizon.

Sunetul este de o buna calitate, cei 12 W fiind mai mult decat suficienti pentru dimensiunea televizorului. Mai mult, producatorul a dotat modelul Horizon 32HL7330F cu mai multe tehnologii superioare audio, printre care, Dolby Digital Plus, DTS TruSurround, DTS HD, Equalizer, NICAM Stereo.

Citeste si despre Sharp LC-40CFE4042E

Conectarea la internet se poate face wireless datorita placii integrate nemaifiind nevoie de cabluri intinse peste tot cum era cazul la modelele mai vechi. Datorita functiei Intel® Wireless DIisplay (WiDi) poti viziona cu usurinta continutul de pe telefon sau tableta, fara sa fie nevoie de conctarea acestora prin cabluri.

Pentru ca experienta utilizarii televizorului Horizon 32HL7330F sa fie cat mai placuta, aveti la dispozitie si un port USB 3.0, pentru a conecta un stick de memorie cu filmele sau pozele preferate sau chiar si o tastatura pentru a face navigarea pe internet cat mai usoara. Mai exista si 2 porturi HDMI pentru conectarea la alte dispozitive cum ar fi consola de jocuri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Eficienta energetica a acestui model, pentru ca pe toti ne intereseaza si consumul, face parte din clasa A+, la un consum anual de doar 45 kWh. Toate aceste avantaje, precum si pretul mai mult decat incurajator fac din Horizon 32HL7330F o afacere care nu ar trebui ratata.