Star-Light 24DM6500

Star-Light 24DM6500 este unul dintre cele mai vandute modele de la eMag, si asta nu doar pentru ca se bucura de un pret mai mult decat bun (sub 500 lei) ci si pentru ca la banii astia ofera o multime de functii specifice modelelor duble ca si pret.(oferta de AZI aici)

Star-Light 24DM6500

Despre Star-Light 24DM6500

Modelul Star-Light 24DM6500 este de culoare neagra, cu un design ce aduce mai mult a monitor decat a televizor, are o diagonala de 60 cm ceea ce il face perfect pentru un birou sau o camera de tineret.

Star-Light 24DM6500
Televizor Smart Android LED Star-Light, 60 cm, 24DM6500, HD

Dimensiunile acestui televizor sunt de 551 mm latime, 366 mm inaltime si 181 mm adancime daca luam in considerare si suportul. Greutatea este de doar 2.5 kg astfel ca schimbarea pozitiei ori de cate ori ne dorim nu va fi o problema. Datorita compatibilitatii VESA de tipul 100 x 100 mm, Star-Light 24DM6500 poate fi instalat si pe perete.

Despre Star-Light 24DM6500

Functii si alte specificatii tehnice

Citeste si despre NEI 43NE6000

Partea cea mai impresionanta la Star-Light 24DM6500 este functia Smart cu care este dotat modelul. Nu prea e obisnuita prezenta acestei functii la modelel mici si ieftine asa ca, nu putem decat sa apreciem decizia producatorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Conectivitatea la internet se face wireless, alt avantaj de care ne putem bucura. Nu va fi nevoie de cabluri intinse prin casa pentru a putea accesa YouTube-ul sau Netflixul. Am mentionat aceste doua aplicatii pentru ca vin preinstalate pe Star-Light 24DM6500. Astfel, poti sa te bucuri de avantajele functiei smart de la prima instalare.

Sistemul de operare cu care functioneaza acest model este Android, ceea ce inseamna ca poti instala oricare dintre cele peste 3 milioane de aplicatii disponibile pentru a face experienta de utilizare a televizorului cat mai placuta. Poti accesa si platforma Aptoide TV cu care poti accesa foarte repede aplicatii care iti dau acces la filme si seriale de care nu te vei mai satura.

Citeste si despre Sony 75XF9005

Ca si conectivitate trebuie sa subliniem ca are doua porturi USB plug & play. Astfel poti instala o tastatura si un mouse pentru ca accesul la browser-ul de internet sau la alte aplicatii online sa fie cat mai lejer. Televizorul Star-Light 24DM6500 maiare si 2 porturi HDMI pentru conectarea la alte deviceuri precum console de gaming sau playere BluRay.

Nu am spus nimic despre rezolutie si a venit momentul sa o facem. Desi este un model cu o diagonala de numai 60 cm, rezolutia este HD, adica 1366 x 768 pixeli ceea ce inseamna ca imaginea este extrem de clara pentru aceasta diagonala. Multi dintre cei care au cumparat acest model lauda culorile vii si placute. Sunetul este putin cam slab dar pentru dimensiunea redusa a modelului, cei 6 w sunt mai mult decat suficienti. Tunerul este de tipul DVB-C, DVB-S2, DVB-T2.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ca si pareri generale ale celor care au cumparat acest televizor, sunt de laudat functiile smart si viteza de conectare la internet dar exista multi dezamagiti de imagine. Pe de alta parte, la mai putin de 500 lei e destul de greu sa achizitionezi un TV Smart care sa ofere o imagine comparabila cu cea a televizoarelor de top. Daca mai adaugam si faptul ca are un consum care se incadreaza in clasa A de eficienta energetica (36 W), eu consider ca Star-Light 24DM6500 este un model de luat in considerare pentru cei cu un buget mai restrans.