Samsung 75NU7102

Discutia despre cat de intensa poate fi experienta audio- video cu siguranta interfata care poate sa ofere o astfel de experienta este cea care conteaza cel mai mult. Subiectul concret al acestui aspect este televizorul si ce model poate fi cel mai potrivit pentru a va bucura de o experienta cu totul special decat un model precum Samsung 75NU7102.(vezi disponibilitatea)

Samsung 75NU7102

Despre Samsung 75NU7102

Cu siguranta Samsung 75NU7102 va fi un model care va impresiona oriunde va fi asezat si veti avea cu siguranta posibilitatea de a va lamuri daca poate fi exact modelul de care aveti nevoie sau nu insa totalul caracteristicilor poate sa spuna foarte multe despre acesta.

Samsung 75NU7102
Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75NU7102, 4K Ultra HD

Prima impresie si cu siguranta una foarte importanta este cea a dimensiunii pe care o are acest model si datorita careia putem sa vorbim despre utilizari numeroase si chiar si unele ce tin de partea de firme, companii sau spatii publice.

Despre Samsung 75NU7102

Un fel de fereastra Samsung 75NU7102

Citeste si despre Televizoare LG

Un televizor al carui ecran vine cu o diagonala de 189 cm va fi cu siguranta sau va putea fi considerat fara prea mult efort ca o noua fereastra in propria locuinta. Cu siguranta o provocare poate fi si partea de asezare a Samsung 75NU7102 si asta pentru ca si dimensiunea propriu-zisa va fi una impresionanta intrucat veti avea 1684.6 x 1056.5 x 356.1 mm cu standul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cum mai mult ca sigur in majoritatea situatiilor va fi vorba despre o pozitionare suspendata dimensiunea de luat in calcul va fi cea fara suport si mai exact cea de 1684.6 x 966.4 x 60.6 mm. De aceasi pozitionare fara stand vom tine cont si daca este sa punem in prim plan compatibilitatea cu sistemul de prindere de tipul VESA 400×400.

O fereastra precum Samsung 75NU7102 trebuie sa fie si una interativa si asta pentru a va putea imagina ca sunteti oriunde in lume. Ce va va convinge si ce puteti folosi in acest sens este functia Smart a acestui model Samsung 75NU7102 si care permite sa navigati pe internet fara limitari cu ajutorul unui sistem de operare Tizen OS si a unor functii precum Web Browser, Mirroring sau ConnectShare.

Citeste si despre Horizon 40HL7320F

Legarea la internet se poate face cu ajutorul unei conexiuni de tip Wi-Fi insa pe lista de conexiuni mai putem trece si posibilitatea de utilizare a unuia dintre cei doi conectori USB sau a unuia dintre cei 3 de tip HDMI. Toate aceste posibilitati pot avea legatura si cu partea de utilizare a unor device-uri sau console sau poate doar a player-ului multimedia integrat.

In toate posibilele utilizari vom avea si ceea ce inseamna calitatea imaginilor si modul in care acestea vor impresiona si asta pentru ca este vorba despre un model cu o rezolutie Ultra HD 4K. Caracteristicile care participa la experianta video impresionanta sunt multiple si putem sa mai mentionam Mega Contrast, HDR Powered by HDR10+, UHD Dimming sau Pur Color.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nici pentru sunet nu veti avea foarte multe probleme intrucat Samsung 75NU7102 detine un sistem stereo de 20W Dolby Digital Plus si Multiroom Link dar puteti utiliza si o iesire audio digitala.