UTOK U28HD2

Privitul la televizor poate fi cu siguranta o varianta foarte buna prin care sa petreceti timpul liber insa poate fi vorba si despre cazurile in care poate vreti sa urmariti un anumit program in timp ce alte persoane sau alti membri ai familiei vor sa faca acest lucru. Un astfel de scenariu se poate intalni in numeroase cazuri sau familii insa tocmai pentru astfel de situatii poate fi UTOK U28HD2 o varianta potrivita.(vezi disponibilitatea)

UTOK U28HD2

Despre UTOK U28HD2

Un al doilea televizor poate fi exact ceea ce aveti nevoie sau ce va trebuie pentru a fi linistiti si a va relaxa cu emisiunea sau filmul favorit. Pozitionarea UTOK U28HD2 in cadrul camerei copiilor sau a dormitorului poate fi varianta potrivita insa la fel de bine poate sa fie adus acest model si in cadrul unui birou.

UTOK U28HD2
Televizor LED UTOK, 71 cm, U28HD2, HD

Cu siguranta utilizarile sunt diverse si pentru fiecare dintre cele posibile poate fi o caracteristica ce sa fie mai avantajoasa decat celelalte insa asta trebuie sa decida fiecare.

Despre UTOK U28HD2

Elementele UTOK U28HD2

Citeste si despre Horizon 40HL7530U

Se poate observa destul de usor ca un astfel de model poate avea utilizari diverse si variate insa la fel de variante sunt si elementele care il pot recomanda. Un lucru ce poate sa conteze insa ca UTOK U28HD2 sa fie considerat un al doilea televizor este dimensiunea pe care o are si faptul ca in materie de ecran veti avea unul cu o diagonala de 71cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Chiar daca nu este foarte putin poate fi cu siguranta mai putin decat are modelul din sufragerie insa montarea in alte spatii mai poate fi legata si de gabaritul efectiv pe care il are. Pentru cazul in care ii planificati o instalare cu standul sau standard veti putea sa va bucurati de ceea ce inseamna o dimensiune de 637 x 181 x 414 mm cu standul sau sau una de 637 x 80 x 380 fara stand.

La categoria de elemente exterioare vizibile putem sa adaugam foarte usor si conectorii si porturile pe care le detine UTOK U28HD2. Veti putea sa apelati fara probleme la unul dintre cele 3 porturi HDMI, la portul USB sau la intrarea de tip Scart insa asta se poate atat in cazul in care este vorba despre conectarea unor sisteme audio-video sau daca poate este vorba despre cei pasionati de gaming.

Citeste si despre Samsung 75Q6FN

Porturile vor fi necesare si importante si pentru cei care poate vor sa priveasca un film direct de pe un suport extern de memorie prin intermediul playerului multimedia integrat. Putem la fel de simplu sa vorbim si despre cei care poate planuiesc pentru acest model rolul de monitor iar asta pentru ca detine o astfel de functie dar are si o intrare de tip PC.

Pentru latura experientei complete ne mai ramane calitatea imaginilor care vor rula pe ecranul acestui model si mai exact faptul ca este vorba despre un televizor cu o rezolutie HD si care are si un contrast nativ de 1200:1 si o luminozitate de 180 cd/mp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pentru sunet puteti sa va bazati pe sistemul stereo de 2x5W sau daca nu sa apelati la utilizarea unor sisteme audio complementare UTOK U28HD2.