Horizon 40HL7530U

Folosirea televizorului precum si a altor electronice a cunoscut o evolutie si putem spune ca una chiar interesanta ce a determinat nevoia ca acestea sa fie adaptate la noile tendinte si automat le nevoile pe care unii utilizatori le pot avea iar Horizon 40HL7530U poate fi ilustrarea acestora.(vezi oferta de AZI)

Horizon 40HL7530U

Despre Horizon 40HL7530U

Ceea ce poate sa ofere un astfel de model este posibilitatea de a aduce un element modern in cadrul oricarei locuinta si asta fara costuri foarte mari fiind un model de televizor usor de achizitionat dar si usor de integrat oriunde considerati necesara prezenta Horizon 40HL7530U.

Horizon 40HL7530U
Televizor LED Smart Horizon, 102 cm, 40HL7530U, 4K Ultra HD

Alegerea oricarui model poate sa fie o usoara provocare si asta pentru ca sunt multe elemente de analizat si multe elemente la care sa fiti atenti.

Despre Horizon 40HL7530U

Elementele Horizon 40HL7530U

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Pornind de la partea de evolutie si de la partea in care un televizor trebuie sa fie potrivit pentru numeroase modele sau persoane putem incepe cu faptul ca Horizon 40HL7530U este un televizor Smart. Aceasta carateristica inseamna posibilitatea de a naviga pe internet fara probleme, posibilitatea de a accesa poate unele platforme de socializare sau alte siteuri de care aveti nevoie pentru informare sau de ce nu pentru relaxare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In aceasi idee a utilizarii caracteristicii Smart a acestui model mai aveti prezente si unele functii sau caracteristici speciale pe care sa le folositi. Puteti foarte usor sa folositi prin intermediul acestuia platforme precum Netflix, YouTube, Accuweather, Flicker sau poate browser-ul Opera insa toate vor fi posibile prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi.

Nu este insa posibila doar conectarea la internet pentru ca o posibila utilizare poate fi cea de a rula un filme cu ajutorul unui dvd player sau a altor device-uri sau poate fi vorba despre situatia in care copii vor sa se joace cu ajutorul unor console sau poate cu ajutorul playerului multimedia integrat. Pentru astfel de situatii veti putea sa va ajutati de unele porturi cu care Horizon 40HL7530U este prevazut si aveti disponibila o intrare USB dar si doua porturi HDMMI.

Citeste si despre Horizon 32HL7331H

La partea de porturi mai avem si ceea ce inseamna intrarea PC (D-sub 15 pini) iar asta daca aveti in plan sa profitati de functia de monitor pe care o are acest model. Un monitor cu o diagonala de 102 cm va fi cu siguranta ceva diferit si ceva special insa un astfel de ecran este ceva diferit si pentru utilizarea ca simplu televizor.

De la dimensiunea ecranului putem sa analizam si partea de asezare a acestui model intrucat masoara 923 x 257 x 605 mm daca aveti de gand sa il instalati cu standul sau standard. Daca aveti in gand suspendarea sa cu un sistem VESA 200 x 200 cu care este compatibil atunci dimensiunea ce trebuie avuta in vedere este de 923 x 90 x 544 dar si o greutate de 6.7 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Utilizarile sunt diverse insa pentru toate veti avea si o calitate speciala a imaginii afisate de Horizon 40HL7530U si asta pentru ca rezolutia este una Ultra HD 4K si care are si alte caracteristici precum luminozitatea de 300 cd/mp sau HDR 10.