Horizon 32HL7331H

Televizorul poate fi elementul cel mai important din multe locuinte si asta pentru ca pe langa functia de informare mai poate fi vorba si despre functia de relaxare insa un set complet poate fi vazut la Horizon 32HL7331H.(vezi oferta de AZI)

Horizon 32HL7331H

Despre Horizon 32HL7331H

Ce poate sa faca din acest model Horizon 32HL7331H unul fiabil pentru numeroase locuinte sau spatii poate porni de la partea de aspect exterior pe care il are si care fiind putin diferit decat majoritatea din gama va fi sesizat foarte usor.

Horizon 32HL7331H
Televizor LED Smart Horizon, 81 cm, 32HL7331H, HD

Compozitia de caracteristici si setul acestora reprezinta o parte a balantei in ceea ce priveste luarea unei decizii cu privire la raportul pret/ calitate avantajos pe care il poate avea.

Despre Horizon 32HL7331H

Horizon 32HL7331H aduce ceva diferit

Citeste si despre Sharp 40UG7252E

Principalul element care evidentiaza acest model in detrimentul altora are legatura cu partea de aspect si design exterior pe care il are si mai exact faptul ca Horizon 32HL7331H este un televizor cu o culoare alba. Nuanta poate fi importanta mai ales daca doriti sa obtineti un aer special si mai deosebit in incaperea unde va fi asezat insa mai puteti sa profitati si de standul sau care ii ofera stabilitate sau de elementele functionale moderne.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru aspect mai avem de vazut si partea de dimensiune a acestui model si veti avea in cazul in care instalarea se va face cu standul cu care este prevazut o dimensiune de 735 x 196 x 495 mm. Cei care vor sa apeleze la partea de instalare suspendata au norocul ca este vorba despre un model compatibil cu sistemul de prindere de tipul VESA 200x 100 iar ca si dimensiune de luat in calcul pentru aceasta instalare veti avea una de 735 x 89 x 438 mm.

Din perspectiva dimensiunii va puteti da seama si ceea ce inseamna diagonala pe care o va avea ecranul acestui model Horizon 32HL7331H fiind vorba mai exact despre una de 81 cm. Dupa aceste caracteristici vom putea sa vedem si ceea ce inseamna posibilitatile de conectare a acestui model si de partea de porturi disponibile pentru asta.

Citeste si despre Sharp 49UI7552E

Aveti posibilitatea de a utiliza doua porturi HDMI pentru conexiunea unor sisteme audio-video sau console de gaming, veti avea o intrare USB pentru a profita de playerul multimedia integrat iar daca vreti sa folositi acest model pe post de monitor aveti o intrare PC (D-sub 15 pini). Mai putem sa identificam si slotul CI+ pentru canale digitale sau iesirea audio pentru cazul in care sistemul Stereo de 2x6W cu unele caracteristici speciale nu este suficient pentru voi.

Finalul in ceea ce priveste partea de sursa de semnal este dat de prezenta caracteristicii smart si a conexiunilor de tip Wi-Fi ce va ofera posibilitatea de va conecta la internet. Aveti posibilitatea ca prin o astfel de conexiune sa va folositi si de functii speciale precum You Tube, Accuweather, NetFlix sau poate de Browserul Opera Open.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Indiferent de sursa de semnal vom putea sa ne bucuram si de imagini de calitate si asta pentru ca rezolutia detinuta de Horizon 32HL7331H este una HD cu un contrast dinamic de 1200:1 dar si o luminozitate de 300 cd/mp.