Horizon 32HL7330H

Un televizor nou poate fi modalitatea prin care treceti de la cele clasice, vechi si depasite la ceva mai nou si performant iar in aceasta gama de modele poate fi vorba si despre prezenta unui televizor Horizon 32HL7330H.(vezi oferta de AZI)

Horizon 32HL7330H

Despre Horizon 32HL7330H

Alegerea unui astfel de model in locuinta voastra poate fi si ca o varianta pentru al doilea televizor iar camera copiilor sau dormitorul poate fi cu siguranta un loc potrivit pentru Horizon 32HL7330H si pentru utilizarea sa fara probleme.

Horizon 32HL7330H
Televizor LED Smart Horizon, 81 cm, 32HL7330H, HD

Cum utilizarile pot varia si beneficiile pot fi vazute functie de fiecare utilizare in parte insa putem sa avem si unele beneficii generale iar una dintre acestea este pretul de achizitie pe care il are.

Despre Horizon 32HL7330H

Horizon 32HL7330H mai benefic

Citeste si despre NEI 40NE6000

Se poate observa in ultimul timp ca prezenta televizoarelor este destul de populara in orice loc in care au de asteptat sau de stat mai multe persoane insa aceasta popularitate poate face ca si un model Horizon 32HL7330H sa fie popular. Pentru alegerea sa insa trebuie avute in vedere mai multe elemente si putem lua poate cel mai important si anume caracteristica smart a acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pozitionarea acestui model si prezenta internetului la care se poate conecta prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi va poate ajuta sa rulati filmulete animate pentru copii sau poate sa va documentati voi cu privire la anumite lucruri. In acelasi timp puteti sa profitati si de unele caracteristici speciale precum Accuweather, Netflix, Browser-ul opera sau YouTube si Flickr.

Cu siguranta in aceasta alegere va juca un rol important si ecranul pe care acest televizor Horizon 32HL7330H il are si mai exact diagonala de 81 cm. Pe langa partea de diagonala avem si ceea ce inseamna rezolutia HD cu care este prevazut dar care mai detine si anumite caracteristici speciale precum contrastul dinamic de 1200:1, luminozitatea de 300 cd/mp, Direct LED sau Clear Motion Engine Dinamic 100Hz.

Citeste si despre Sharp 49UI7552E

Dimensiunea ecranului este importanta si prin prisma dimensiunii totale pe care televizorul o are si asta pentru a ii gasi locul potrivit. Pentru utilizarea standard veti avea o dimensiune de 735 x 196 x 495 mm insa daca vreti sa il instalati suspendat cu ajutorul unui sistem de prindere de tipul VESA 200 x 100 cu care este compatibil veti avea o valoare a dimensiunii de 735 x 89 x 438 mm.

Fie ca va avea rolul de a echipa si utila camera copiilor sau alta incapere veti avea posibilitatea de a conecta la acesta si alte dispozitive pentru a urmarii poate un film, pentru a asculta muzica sau de ce nu poate pentru a juca anumite jocuri. Toate aceste posibilitati depind si de porturile pe care le detine televizorul si pe care le veti putea utiliza avand disponibila o intrare USB, doua porturi HDMI dar si o intrare PC (D-sub 15 pini) pentru functia de monitor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Daca vreti poate sa rulati un film direct de pe un suport extern de memorie atunci veti putea sa va bazati pe playerul multimedia integrat pe care Horizon 32HL7330H il are iar de partea audio se va ocupa sistemul Stereo 2x6W.