Horizon 43HL7330F

Confortul poate fi asociat cu multe lucruri insa pentru fiecare persoana poate sa insemne altceva si poate fi vorba despre utilizarea unor electrocasnice pentru a va usura treburile casnice sau poate fi vorba despre utilizarea unor electronice precum Horizon 43HL7330F.(vezi oferta de AZI)

Horizon 43HL7330F

Despre Horizon 43HL7330F

Un televizor nou si modern este cu siguranta de dorit mai ales daca pana acum a fost vorba despre prezenta unuia vechi, poate chiar a unuia cu tub catodic si pe ecranul caruia imaginile nu erau prea clare cum sunt pe Horizon 43HL7330F.

Horizon 43HL7330F
Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7330F, Full HD

Pentru a va bucura de ceea ce va poate oferii acest model nu trebuie sa faceti foarte multe sacrificii pentru ca pretul de achizitie este unul acceptabil, ba chiar unul avantajos.

Despre Horizon 43HL7330F

Ecranul potrivit Horizon 43HL7330F

Citeste si despre Philips 49PUS6412/12

Functie de fiecare sufragerie sau de fiecare incapere unde un televizor poate fi prezent putem sa avem si un anumit model potrivit iar asta pentru a fi incadrat in mobilierul de care dispuneti. Un ecran cu o diagonala de 109 cm cum are acest model Horizon 43HL7330F poate sa fie potrivit pentru majoritatea sufrageriilor dar poate la fel de simplu sa fie un model potrivit si pentru dormitor sau poate pentru birou de ce nu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Alegerea televizorului se poate face functie de multe criterii iar daca este vorba despre partea de pozitionare in locul potrivit atunci trebuie sa vedeti si dimensiunea acestui model. Pentru utilizarea cu standul sau standard aceasta dimensiune este una de 974 x 257 x 636 mm insa daca aveti in plan o instalare cu suportul de tipul VESA 200 x200 cu care acest model este compatibil dimensiunea de luat in calcul va fi mai mica si mai exact 974 x 98 x 572 mm.

Ceea ce se cauta la un model modern de televizor insa este sa fie unul inteligent iar o caracteristica Smart nu face decat sa ofere acest lucru. Cu aceasta caracteristica aveti posibilitatea in primul rand de a naviga pe internet fara probleme insa puteti la fel de simplu sa profitati si de unele functii precum cea YouTube, NetFlix, Accuweather sau Browserul Opera Open cu care Horizon 43HL7330F vine preinstalat.

Citeste si despre Horizon 32HL7331H

Navigarea pe internet nu s-ar putea insa fara conexiunile necesare si veti avea in primul rand conexiunea WiFi integrata dar poate fi vorba si despre una LAN. Tot ca si conexiuni mai putem avea intrarile HDMI, intrarea USB, cea Scart sau poate intrarea PC(D-sub 15 pini) care va ofera posibilitatea ca acest model sa fie folosit pe post de monitor.

Aceleasi conexiuni sau aceleasi porturi va pot ajuta si daca vreti poate sa conectati la acest model o consola de gaming sau poate ceva sisteme audio-video insa pot fi foarte avantajoase si daca doar vreti sa folositi playerul multimedia cu care este prevazut.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Indiferent de utilizare trebuie sa fiti multumiti si de partea de calitatea a imaginii ce va fi afisata iar asta pe labga diagonala avantajoasa. Veti putea sa profitati foarte usor de o rezolutie Full HD dar si de caracteristici speciale precum luminozitatea de 300 cd/mp, clear Motion Engine Dinamic 100 Hz sau contrastul dinamic de 1100:1 pe care Horizon 43HL7330F le are.