Philips 49PUS6412/12

Un televizor poate fi prezent in orice locuinta insa modelul este cel care difera si sunt persoane care sa aiba in preajma lor si in utilizare un model special si modern caz in care poate fi vorba despre aducerea unui model Philips 49PUS6412/12.(vezi reducerile de AZI)

Philips 49PUS6412/12

Despre Philips 49PUS6412/12

Trecerea la o noua gama de televizoare poate fi data de nevoia de a inlocui un model vechi sau poate fi vorba pur si simplu de dorinta de a avea o experienta audio video cu totul speciala si care cu siguranta poate fi oferita de Philips 49PUS6412/12.

Philips 49PUS6412/12
Televizor LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS6412/12, 4K Ultra HD

In partea de alegere insa intervin multe elemente iar daca cel mai important este pretul si functie de asta faceti toate alegerile atunci cu siguranta acest model poate sa va sperie putin.

Despre Philips 49PUS6412/12

Un Philips 49PUS6412/12 surprinzator

Citeste si despre NEI 55NE6000

Un pret ridicat poate sa insemne si un model modern si performant iar Philips 49PUS6412/12 vine sa sustina acest aspect si in prima faza ne putem lega de dimensiunea pe care o are. Un model mai impunator inseamna si un model care are un ecran mai generos si pe care veti putea sa vedeti un film sau un meci de fotbal in cu totul alt mod.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Valoarea diagonalei pe care o are acest model este de 123cm insa pentru un efect complet si pentru o experienta completa conteaza si ceea ce inseamna calitatea si claritatea imaginii. Aceast element insa tine de partea de rezolutie pe care ecranul o are si care in aceasta situatie este de 3840 x 2160 fiind vorba despre una Ultra HD 4K dar care vine insotita si de caracteristici superioare precum Micro Dimming Pro, Ultra rezolutie, Natural Motion sau Pixel Plus Ultra HD.

Functii superioare veti avea si in ceea ce tine de partea audio pe care Philips 49PUS6412/12 o are si veti avea in prima faza sistemul de tip stereo si cu o iesire de 20 W RMS. Caracteristicile superioare in materie de sunet sunt DTS-HD Premium Sound, Smart Sound sau Sunet clar dar puteti sa apelati si la partea de sisteme audio complementare daca doriti.

Citeste si despre Televizoare Samsung

Utilizarea acestui model pentru anumite persoane poate parea un moft din cauza ca nu exista programe TV care sa emita la o astfel de calitate a semnalului video. Veti avea totusi posibilitatea de a utiliza si alte surse de semnal si asta prin intermediul a 2 intrari USB, 4 HDMI sau cu ajutorul slotului de tip CI+ pentru canalele digitale.

Fiind pozitionat in mod cert in categoria celor moderne nu trebuie sa va surprinda faptul ca este un model smart ceea ce inseamna si prezenta unei conexiuni Wi-Fi integrate si care va ofera posibilitatea de a naviga fara probleme pe internet si de a accesa numeroase platforme. In aceasi idee a utilizarii diverse si a vizionarii unor continuturi diverse veti avea si un player multimedia integrat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Daca pentru unele persoane utilizarea unui smart poate fi o provocare pentru Philips 49PUS6412/12 acest lucru este usor intrucat are este prezent Androidul 6.0 de tip Marshmallow. Mai avem insa de specificat unele detalii pentru utilizarea acestuia si veti avea tehnologia Ambilight sau dimensiunea de 1106 x 707 x 266 mm.