Serreno SER 5604N/E1

Cautati un aragaz pentru bucataria dumneavoastra care sa va ajute sa pregatiti mese delicioase pentru intreaga familie. De asemenea, va bazati pe un astfel de model si in ceea ce priveste gatitul la cuptor? Acum aveti exact ceea ce va trebuie cu modelul de aragaz Serreno SER 5604N/E1. Va va placea cu siguranta.(oferta de AZI aici)

Serreno SER 5604N/E1

Despre Serreno SER 5604N/E1

In primul rand, este important design-ul pe care il are acest aragaz. Astfel, trebuie spus ca modelul este de culoare neagra, aceasta culoare fiind potrivita pentru orice bucatarie. Este necesar de spus faptul ca acest exemplar are dimensiuni (l x L x A) destul de bune, acestea fiind de 85 x 50 x 60 cm. Important de precizat este si faptul ca acest model de aragaz Serreno SER 5604N/E1 are o greutate de 43 kg. In plus, acesta include si duze pentru GPL.

In ceea ce priveste latimea modelului trebuie spus ca este de 50 cm, fiind destul de buna. Usa inclusa de acest exemplar prezinta 2 straturi de geam, acestea fiind importante intrucat pasteaza caldura mai bine in interior. Aragaz Serreno SER 5604N/E1 – un aragaz care se potriveste nevoilor oricarei familii

Despre Serreno SER 5604N/E1

Aragaz Serreno SER 5604N/E1 – despre trasaturile tehnice

Citeste si despre Beko HILW64222S

Aragaz Serreno SER 5604N/E1 este un model care beneficiaza de o plita a carei aprindere se realizeaza pe baza de gaz. Despre numarul arzatoarelor acestei plite trebuie spus faptul ca este de 4. Este important de precizat si faptul ca aprinderea arzatoarelor este de tip electric. Nu trebuie uitat nici de siguranta pe care o are acest aragaz Serreno SER 5604N/E1.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In ceea ce priveste dimensiunea arzatoarelor trebuie spus ca este dupa cum urmeaza: 1 arzator de dimensiune mare, un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. Acestea sunt exact ceea ce va trebuie pentru a putea gati alimentele divers si rapid. Veti putea gati in acelasi timp mai multe feluri de preparate, ceea ce este un mare plus.

Aragaz Serreno SER 5604N/E1 este un model care dispune de un cuptor modern. Acesta beneficiaza de grill, unde veti putea gati alimentele, dar si de un rotisor pentru a prepara carnea intr-un mod cat mai crocant si sanatos. Tot despre cuptor mai trebuie spus ca este alimentat electric ceea ce este un mare plus intrucat alimentele se vor coace mai repede. In plus, este important de precizat faptul are un cuptor care este iluminat electric.

Citeste si despre Candy CDP 2D1145X

Ventilatorul este si el important intrucat va distribui caldura mai bine in interior. Mai mult, acest cuptor are si siguranta care se potriveste de minune astfel incat alimentele dumneavoastra sa fie pregatite in siguranta. Important de spus este si faptul ca acest exemplar prezinta si incalzire atat inferioara, cat si superioara.

Aceste tipuri de incalzire sunt importante pentru ca mancarea sa se prepare cat mai bine pe ambele parti. Drept accesorii, acest model prezinta un capac realizat din sticla, o tava, precum si un gratar pentru cuptor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, pentru rezultate exceptionale in bucatarie va recomandam acest model de aragaz: aragaz Serreno SER 5604N/E1 care este un aparat de nadejde in bucatarie. Prezinta functii destul de bune si un numar de arzatoare care il fac potrivit pentru o familie. Pretul sau nu este crescut.