Serreno SER 5601R/G1

Va doriti un aragaz bun in locuinta dumneavoastra, dar care sa aiba si un design pe masura? Atunci avem o recomandare pentru dumneavoastra, un aragaz care isi va merita toti banii: aragaz Serreno SER 5601R/G1. Un exemplar de care va veti bucura. (oferta de AZI aici)

Serreno SER 5601R/G1

Despre Serreno SER 5601R/G1

Un aragaz care sa reuseasca sa corespunda necesitatilor unei familii este exact ceea ce trebuie. 4 arzatoare sunt tocmai bune pentru a se putea mancaruri diferite in acelasi timp. Suprafata de gatit este destul de mare, ceea ce este un avantaj. Daca faceti parte dintre utilizatorii care prefera sa gateasca alimentele atat la aragaz, cat si la cuptor, un astfel de exemplar vi s-ar potrivi de minune. Trebuie mentionat faptul ca acest exemplar detine un design de tip Design NewLine, acesta conferind bucatariei acest aspect modern si placut pe care si-l doreste orice famiilie

Pentru cei care sunt mai nonconformisti, acest model este exact ceea va trebuie. Asta pentru ca prezinta o culoare destul de indrazneata, aceasta fiind rosul. Ca dimensiuni (l x L x A) este destul de potrivit, acestea fiind de 85 x 50 x 60 cm. In ceea ce priveste greutatea pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este de 42 kg, aceasta fiind destul de buna. Nu trebuie uitat nici de duzele pentru GPL pe care le include acest model. Latimea acestuia este si ea de 50 cm. Aceasta este una destul de buna intrucat are loc in spatii ceva mai inguste, ceea ce reprezinta un mare plus.

Despre Serreno SER 5601R/G1

Aragaz Serreno SER 5601R/G1 – ce trebuie stiut despre partea interna a acestui model

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LIT

Aragaz Serreno SER 5601R/G1 este un model care se alimenteaza pe baza de gaz, acesta fiind preferat de multe persoane. Pregatirea alimentarea la flacara este una destul de preferata de multe persoane, aceasta fiind cea care reuseste sa confere gust alimentelor, conform spuselor multor persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Important de spus despre acest model de aragaz Serreno SER 5601R/G1 este si faptul ca are 4 arzatoare unde veti putea gati in acelasi timp diverse tipuri de alimente. O alta caracteristica importanta de precizat despre acest model este aceea ca are si siguranta.

Cat despre dimensiunile arzatoarelor trebuie spus ca sunt: 1 arzator mare, 1 arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. Puteti prepara mai multe feluri de mancaruri in acelasi timp, ceea ce este un plus.

Citeste si despre Hansa FCEW58210

Aragaz Serreno SER 5601R/G1 mai are in componenta sa si un cuptor. Acesta este de mare utilitate pentru cei care au nevoie sa pregateasca alimentele la cuptor. Despre alimentarea cuptorului trebuie spus faptul ca se realizeaza pe baza de gaz, aceasta fiind o modalitate preferata de multi utilizatori. Cuptorului nu ii lipseste nici siguranta, aceasta fiind utila.

Drept accesorii pe care le prezinta acest aragaz Serreno SER 5601R/G1 trebuie spus ca sunt capacul din tabla, dar si tava. Acestuia nu ii lipseste nici siguranta, fiind importanta. Tot accesoriu al acestuia este si gratarul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Aragaz Serreno SER 5601R/G1 este un model ce prezinta multe functii importante si demne de luat in calcul pentru a face o investitie care sa merite. Pretul sau este unul potrivit.