Samsung 75Q6FN

Ce ati zice daca in livingul casei voastre ati aseza nu un televizor, ci un supertelevizor, inteligent, elegant si capabil de a reda perfect orice program? Indiferent ca este vorba de emisiuni de divertisment, documentare cu rol educativ, filme relaxante sau stiri menite sa va aduca informatiile de care aveti nevoie, televizorul pe care urmeaza sa vi-l prezentam este excelent din toate punctele de vedere. Este vorba de QLED Smart Samsung 75Q6FN, un model 4K Ultra HD, menit sa intoarca toate privirile si are si de ce. (vezi disponibilitatea)

Samsung 75Q6FN

Despre Samsung 75Q6FN

In primul rand, trebuie sa vorbim despre diagonala modelului Smart Samsung 75Q6FN. Aceasta este deosebit de generoasa: 189 cm. Asa ca faceti loc televizorului pe perete si bucurati-va de o experienta ca la cinema. Mai mult, modelul sa permite sa adunati toti prietenii sau intreaga familie, pentru a va bucura de programe excelente.

Samsung 75Q6FN
Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q6FN, 4K Ultra HD

Televizorul este creat de asa natura, incat utilizatorul sa-si concentreze atentia asupra imaginii si nu asupra televizorului in sine. Dincolo de asta, el este foarte subtire si se incadreaza perfect in orice incapare cu un perete generos si drept. Unghiul de vizualizare este geros si indeamna la urmarirea programelor favorite impreuna cu intreaga famile sau cu prietenii dragi.

Despre Samsung 75Q6FN

Televizorul QLED Smart Samsung 75Q6FN – milioane de culori, zeci de functii smart, un design seducator

Citeste si despre NEI 43NE6000

Cand vine vorba de volumul de culoare, putem spune ca televizorul Smart Samsung 75Q6FN ofera tot ce e mai bun. In dotarile sale intra nu mai putin de un miliard de nuante de culoare, care va cuceresc deindata ce ati deschis pentru prima data televizorul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Culorile sunt vii, bogate si se bucura de un contrast seducator. Acesta este de tipul Q Contrast si stie cum sa se joace cu umbrele si lumina astfel incat fiecare detaliu sa fie redat absolut perfect. Mai mult decat atat, cele mai intunecate scene nu mai sunt de acum o provocare.

Spectrul acestui model este extins si este de tipul Q HDR 1000 si creeaza un efect atat de placut, incta utilizatorul are impresia ca urmareste actiunea chiar prin ochii regizorului. Durata de viata a televizoarelor de acest gen a fost considerabil prelungita. Astfel, in cazul modelului Smart Samsung 75Q6FN nu putem vorbi de un ecran care se va pierde in timp. Ba mai mult, culorile si detaliile uimitoare isi vor pastra si ele farmecul, chiar daca televizorul este folosit zi de zi.

Citeste si despre Televizoare Sony

Calitatea modelului este data de atributul Q Engine. Acesta determina economii importante de energie electrica, dar si un motor care analizeaza atent fiecare detaliu, astfel incat acesta sa fie redat excelent. Totodata, este important ca in materie de design sa amintim si faptul ca televizorul Smart Samsung 75Q6FN dispune de solutia Clean Cable, adica aceea ca reuseste sa pastreze cablurile ascunse, fara a incomoda utilizatorul: discret, usor, placut.

Si fiindca este vorba de un televizor smart, este de la sine inteles faptul ca acesta va permite un acces facil la o gama foarte generoasa de informatii. De cum il deschideti puteti afla mai multe despre vreme, despre ultimele noutati din oras sau alte detalii care v-ar putea interesa. Televizorul poate fi setat sa redea si muzica de fundal.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Referitor la pretul sau, putem spune ca acesta este unul piperat si necesita un efort substantial. O solutie ar fi insa plata sa in rate.