Horizon 40HL7320F

Varianta accesibila si acceptabila a unui televizor poate fi ceea ce cautam foarte multi dintre noi si asta pentru a putea scapa de ceea ce inseamna un model depasit si care nu afiseaza o imagine tocmai buna si clara. Putem sa alegem in acest sens si posibilitatea de a aduce in sprijinul nostru a unui model precum Horizon 40HL7320F si asta chiar fara prea mult efort.(vezi oferta de AZI)

Horizon 40HL7320F

Despre Horizon 40HL7320F

Un televizor nou precum Horizon 40HL7320F poate fi ceea ce aveti nevoie si daca vreti de exemplu sa va bucurati de partea de utilare a biroului sau poate de a avea un al doilea televizor in casa si a putea urmarii fara probleme ce emisiune sau ce continut doriti.

Horizon 40HL7320F
Televizor LED Horizon, 102 cm, 40HL7320F, Full HD

De a avea un al doilea televizor mai putem lega si ceea ce inseamna conectarea la acest model a unei console de gaming sau poate a unor sisteme audio-video insa toate utilizarile sau posibilele utilizari tin de fiecare persoana in parte.

Despre Horizon 40HL7320F

Accesibilitatea Horizon 40HL7320F

Citeste si despre LG 55UK6200PLA

Partea de a fi un model accesibil si acceptabil incepe chiar de la pretul de achizitie pe care il are acest model si asta mai ales daca este sa privim la ceea ce inseamna media gamei produselor. In schimbul pretului insa putem sa avem toate posibilele utilizari mentionate mai devreme insa mai putem avea si partea de caracteristici care sa faciliteze si sa faca din Horizon 40HL7320F un model si mai avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Putem incepe de la asezarea sa fie ca este vorba despre sufragerie sau birou sau poate dormitor si de la faptul ca se bucura de un design atragator si modern in acelasi timp. In categoria aspect avem insa si ceea ce inseamna gabaritul si mai exact faptul ca veti avea o dimensiune a televizorului cu standul sau de 923 x 250 x 605 mm.

Pentru cazul in care este vorba despre obtinerea unui aspect si mai modern si mai special putem sa mentionam faptul ca Horizon 40HL7320F este compatibil cu sistemul de prindere VESA 200x 200. O astfel de prindere sau orice alta fixare fara standul sau ne aduce o dimensiune de 923 x 91 x 544 mm si o greutate de 6.7 kg.

Citeste si despre Televizoare Full HD

Mentionand posibilitatile diverse de utilizare sau poate de interconectare a acestui model vom avea si conectorii pe care ii pune la dispozitia utilizatorilor. Pentru asta veti avea intrarea PC, veti avea o intrare USB dar si doua porturi HDMI si prin intermediul acestora veti putea sa profitati si de playerul multimedia integrat de care acest model dispune.

Functie de utilizare mai putem avea si o anumita sursa de semnal iar calitatea imaginilor afisate va depinde cu siguranta de acestea. Pentru a fi multumiti insa de partea video ceea ce veti avea este rezolutia Full HD dar si caracteristici speciale precum luminozitatea de 300 cd/mp, Clear Motion Engine Dinamic sau Direct LED.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In privinta sunetului care va insoti imaginile si continutul afisat ceea ce veti avea la Horizon 40HL7320F este un sistem audio Stereo de 2x8W si care la randul sau vine cu elemente speciale precum EQUALIZER, NICAM Stereo, Dolby Digital Plus si DTS TruSurround.