LG 55UK6200PLA

Un televizor generos inseamna si o experienta video speciala iar pentru cei care vor sa se bucure de acest lucru in sufrageria lor poate este timpul sa treaca la un nou model de televizor iar LG 55UK6200PLA le poate sta la dispozitie pentru asta.(vezi oferta de AZI)

LG 55UK6200PLA

Despre LG 55UK6200PLA

Un model mai generos poate sa insemne si unele costuri mai mari in ceea ce priveste partea de achizitie si asta cu atat mai mult cu cat caracteristicile moderne sunt prezente precum este si cazul acestui model LG 55UK6200PLA.

LG 55UK6200PLA
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UK6200PLA, 4K Ultra HD

Puteti sa va convingeti si singuri despre ceea ce poate sa va ofere acest model si asta prin prisma faptului ca veti avea posibilitatea de a analiza atat partea de aspect cat si de functionare.

Despre LG 55UK6200PLA

Analiza LG 55UK6200PLA

Citeste si despre NEI 40NE6000

Cum am plecat in discutia despre acest model de la partea de ecran si de faptul ca veti avea unul mai generos putem sa continuam cu ceea ce inseamna designul si aspectul LG 55UK6200PLA. Puteti sa priviti orice continut cu alti ochi daca este vorba despre ecranul de 139 cm ca si exemplificare ne putem referi la momentul in care vreti sa urmariti meciul echipei favorite sau filmul de actiune preferat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe langa partea de diagonala puteti sa va bucurati si de calitatea si claritatea imaginilor care vor fi afisate pe acesta. Faptul ca veti avea disponibila o rezolutie de 3840 x 2160 Ultra HD 4K va ofera posibilitatea de a considera totul ca fiind realitate si asta chiar daca sursa semnalului nu este una la acest nivel intrucat veti avea si alte caracteristici superioare precum True Color Accuracy, LG 4K Upscaler sau 4K Active HDR.

Fie ca este vorba despre un meci sau despre un film trebuie ca sonorizarea sa fie pe masura imaginii iar pentru asta LG 55UK6200PLA dispune de un sistem audio Stereo de 20 W cu caracteristici superioare precum LG Sound Sync, Ultra Surround, Hi-Fi Audio sau Clear Voice III. Puteti foarte simplu daca nu sunteti multumiti de aceste caracteristici sa apelati si la folosirea unor sisteme audio complementare.

Citeste si despre Horizon 40HL7530U

Conectarea sistemelor audio nu s-ar putea face fara prezenta unor conectori precum iesirea audio digitala. Tot de porturi sau conexiuni vom putea sa vorbim si daca este vorba despre utilizarea unor console pentru gaming sau poate unele sisteme de vizualizare a unor filme sau de ce nu playerul multimedia integrat. Pentru toate aceste posibile conexiuni veti putea sa va ajutati de cele doua intrari de tip USB sau de unul dintre cele 3 porturi HDMI.

Caracteristica smart a acestui model nu face altceva decat sa va aduca si mai multe argumente pentru care sa il alegeti si asta pentru ca veti putea sa navigati fara probleme pe internet sau sa accesati diverse platforme online si de socializare printr-o conexiune Wi-Fi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In aceasi idee a utilizarii eficiente a LG 55UK6200PLA veti putea sa va ajutati si de caracteristici speciale precum Mobile Conection, webOS Smart TV, Miracast, Magic Remote compatible, My Content sau procesorul Quad Core insa si o conexiune de tip Bluetooth poate sa fie la fel de bine venita.