LG 55UK6470PLC

Relaxarea poate sa insemne ceva diferit pentru fiecare dintre noi si poate fi vorba despre anumite activitati pe care le desfasurati in aer liber sau poate fi vorba despre activitati ce pot fi realizate in interiorul locuinte unde se poate afla si LG 55UK6470PLC.(vezi oferta de AZI)

LG 55UK6470PLC

Despre LG 55UK6470PLC

Un televizor poate fi vazut ca un mod prin care sa va relaxati sau cu ajutorul caruia sa va relaxati fie ca vreti sa urmariti un anumit film, o anumita emisiune sau daca vreti sa vedeti meciul echipei facvorite pe LG 55UK6470PLC.

LG 55UK6470PLC
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UK6470PLC, 4K Ultra HD

Utilizarea este una cu siguranta benefica daca vorbim despre acest model insa nu trebuie sa uitam ca asta implica sa fiti de acord cu pretul de achizitie si cu toate caracteristicile pe care le detine.

Despre LG 55UK6470PLC

Mai bine cu LG 55UK6470PLC

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Faptul ca meciul echipei favorite sau filmul se va vedea mult mai bine pe acest televizor LG 55UK6470PLC nu este ceva greu de sesizat si asta pentru ca este un model mai impunator decat multe altele. Ecranul de 139 cm in diagonala pe care acest model il are va face ca sa luati parte la actiunea de pe teren sau cea din film insa asta se va datora si altor elemente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Elementele care vor determina captivarea utilizatorilor vor fi in primul rand legate de calitaeta imaginii afisate si veti avea o rezolutie Ultra Hd 4K. Aceasta rezolutie impreuna cu elemente speciale precum 4k Active HDr, LG 4K Upscaler, True Color Accuracy vor face ca nivelul de calitate al imagini sa atinga cel al realitatii indiferent de sursa de semnal pe care o aveti. Pentru latura audio a continutului urmarit veti avea un sistem stereo de 20W dar care la randul sau are unele caracteristici superioare precum Ultra Surround, Magic Sound Tuning sau Smart Sound Mode.

Avand un astfel de ecran pentru anumite persoane poate fi o problema pozitionarea LG 55UK6470PLC si asta datorita dimensiunii pe care o are. Veti avea pentru instalarea normala cu standul cu care este prevazut o dimensiune de 1247 x 785 x 259 mm dar poate fi vorba si despre o utilizare cu sistemul VESA 300 x 300 si astfel veti avea o dimensiune fara stand de 1247 x 729 x 89 mm.

Citeste si despre Horizon 43HL7330F

Utilizarea si pozitionarea mai poate sa depinda si de alte elemente sau caracteristici si veti avea partea de porturi sau conexiuni pe care le detine acest model. Pentru cazul in care vreti sa utilizati playerul multimedia integrat veti avea o intrare USB pentru conectarea unui suport exter de memorie.

Pa langa cele doua USB veti avea si 3 HDMI, o intrare component sau o iesire audio digitala si astfel veti avea posibilitatea de a conecta si alte device-uri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ultima dar nu cea din urma functie care s-ar putea sa va determina sa alegeti acest model LG 55UK6470PLC este cea Smart. In acest fel aveti posibilitatea conectarii la inetrnet prin WiFi dar si sa navigati fara probleme sau sa accesati diverse platforme pentru continut online si pentru asta putem mentiona elemente precum Web Browser-ul, Web Content, Lg Content Store sau Digital recording.