LG 49UK6470PLC

Cand vine vorba despre posibilitatea de a vedea totul cu alti ochi poate fi vorba efectiv de televizorul pe care il folositi si care poate nu se redica la nivelul asteptarilor voastre iar pentru asta este nevoie poate de aducerea unui model LG 49UK6470PLC.(vezi oferta de AZI)

LG 49UK6470PLC

Despre LG 49UK6470PLC

Un televizor nou poate sa coincida cu etapa de amenajare a locuintei voastre sau poate fi legata de desfasurarea anumitor competitii sportive insa pentru LG 49UK6470PLC putem sa gasim mult mai multe situatii care sa determine achizitia si alegerea sa.

LG 49UK6470PLC
Televizor LED LG Smart, 123 cm, 49UK6470PLC, 4K Ultra HD

Fiind vorba totusi despre un televizor modern trebuie sa apreciem si finisajele de care se bucura si care vor face ca si aerul din sufrageria voastra sa fie unul mai modern.

Despre LG 49UK6470PLC

Prezenta LG 49UK6470PLC

Citeste si despre Sony 75XF9005

Pozitionarea sau instalarea acestui model poate fi cu siguranta in locuinta voastra insa putem sa vorbim si despre asezarea lui in alte incaperi sau spatii unde sunt prezente mai multe persoane. Puteti da peste LG 49UK6470PLC si in cadrul anumitor sali de conferinte insa ceea ce ii poate determina viitorul si posibilele utilizari este ecranul mai generos pe care il are si a carui diagonala este de 123 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un ecran mai impunator inseamna cu siguranta si un volum mai mare pentru partea de asezare a acestuia. Daca vorbim despre o sufragerie clasica atunci vorbim si despre o dimensiune de 1110 x 705 x 259 mm pe care acest model o are cu standul sau standard. Pentru asezarea pe un perete indiferent de ce perete este vorba poate veti alege o instalare cu suportul de tipe VESA 300x 300 cu care este compatibil, caz in care dimensiunea de luat in calcul este una de 1110 x 650 x 81.1 cm.

Sunt elemente importante si in ceea ce priveste posibilitatea ca prin intermediul LG 49UK6470PLC sa aveti acces la informatie indiferent de sursa acesteia sau de locul unde trebuie cautata. Pentru asta putem sa incepem cu faptul ca este un model Smart si care prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi integrat va permite sa navigati foarte usor pe internet fie ca veti accesa diverse platforme sau site-uri de socializare.

Citeste si despre Televizoare Full HD

In cazul unor caracteristici speciale ce se mai leaga de cea smart veti mai avea si Mobile Connection, My Content, webOS Smart TV sau 360 VR playback. Nu trebuie ignorate nici elementele care tin de conectarea acestui model la alte device-uri si veti avea o conexiune de tip Bluetooth, slotul CI+ pentru canale digitale dar veti avea si doua intrari USB si 3 HDMI iar acestea va pot ajuta sa va bucurati si de partea de player multimedia integrat.

Fara a tine cont de sursa de semnal este timpul sa trecem la ceea ce inseamna posibilitatea de a urmarii unele imagini incredibil de clare si de o calitate ridicata. Pentru asta veti avea rezolutia Ultra HD 4K dar si caracteristici precum True Color Accuracy, 4K Acctive HDR, LG 4K Upscaler.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In privinta sunetului care va insoti imaginile veti avea pentru LG 49UK6470PLC un sistem audio stereo de 20W si care prezinta caracteristici superioare precum HI-Fi Audio, Magic Sound Tuning sau Ultra Surround.