LG 43UK6200PLA

Un suflu nou in orice locuinta nu are cum sa fie ceva rau si nu are cum sa deranjeze mai ales daca este vorba despre aducerea unui televizor LG 43UK6200PLA in slujba voastra. De la aducere pana la experienta audio- video pe care o ofera acest model mai poate fi vazuta si partea de pret de achizitie care este pentru anumite persoane cea mai importanta.(vezi oferta de AZI)

LG 43UK6200PLA

Despre LG 43UK6200PLA

Asocierea dintre un televizor si o sufragerie nu este singurul element pentru care LG 43UK6200PLA poate fi folosit intrucat prezenta sa poate sa fie si in cadrul altor spatii sau locuri iar asta ne pot spune caracteristicile pe care le detine.

LG 43UK6200PLA
Televizor LED LG Smart, 108 cm, 43UK6200PLA, 4K Ultra HD

In cazul in care analizam partea de aspect si de design a acestui model vom putea aprecia finisajele reusite, marginile subtiri dar si partea de suport de tip paianjen si care ofara stabilitate si siguranta in utilizare.

Despre LG 43UK6200PLA

Un LG 43UK6200PLA modern

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Caracteristicile ce duc la pozitionarea LG 43UK6200PLA in gama celor moderne sunt multiple si putem sa ne legam de partea de functii sau specificatii functionale. Veti avea caracteristica Smart a acestui model ceea ce inseamna ca veti putea sa accesati internetul si diverse platforme sau site-uri de socializare insa sunt disponibile si alte aplicatii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Completarea imaginii de model inteligent si modern poate sa fie facuta de caracteristicile speciale cum ar fi cea Miracast, Magic Zoom, webOS Smart TV, Mobile Connection, My Content dar si 360 VR playback. Fiind insa Smart si oferind posibilitatea de conectare la internet trebuie mentionata si conexiunea de tip Wi-Fi integrat care va ofera aceasta posibilitate.

Conexiuni intre acest model si alte device-uri pot sa fie si in ceea ce tine de utilizarea unor dispozitive audio-video sau poate intre acest model de televizor si unele console de gaming. Aceste posibilitati mai sunt posibile si datorita conectorilor cum ar fi cele doua intrari USB, cele 3 porturi HDMI insa veti putea sa profitati si de o conexiune de tip Bluetooth pe care LG 43UK6200PLA o detine si de slotul CI+ pentru canale digitale.

Citeste si despre Horizon 43HL7330F

Inteligenta modelului acesta nu se limiteaza insa la caracteristicile mentionate pana acum pentru ca veti avea si o inteligenta in ceea ce priveste nivelul de expunere al imaginilor. Prezenta unei rezolutii Ultra HD 4K nu are cum sa fie vazuta decat un mare avantaj si beneficiu pentru cei care vor sa priveasca un meci de fotbal sau poate un film la un inalt nivel.

Pentru film sau orice alt continut veti mai putea sa priviti cu ochi buni si prezenta unor caracteristici superioare a imaginii precum True Color Accuracy, LG 4K Upscaler sau 4K Active HDR. Daca este vorba despre experienta audio a unui film sau competitii sportive veti avea sistemul Stereo de 20W si care prezinta caracteristici precum Ultra Surround, Magic Sound Tuning sau Hi-Fi Audio.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Complementar acestor elemente mai avem partea de ecran cu o diagonala de 108 cm, functia de monitor, un player multimedia integrat dar si faptul ca veti putea opta pentru instalarea LG 43UK6200PLA la compatibilitatea cu sistemul de prindere VESA 200 x 200.