Horizon 55HL7530U

Elementul cel mai activ din cadrul unei locuinte este televizorul si daca vreti ca acesta sa fie unul de incredere si mai ales unul care sa va aduca in epoca moderna a tehnologiei atunci poate ar fi nevoie sa va bazati pe un model Horizon 55HL7530U.(vezi oferta de AZI)

Horizon 55HL7530U

Despre Horizon 55HL7530U

Trecerea de la un model cu tub catodic la un astfel de model Horizon 55HL7530U poate fi o treapta destul de mare insa este cu siguranta o treapta pe care trebuie sa o faceti insa cu siguranta nu va fi una care sa va aduca neplaceri.

Horizon 55HL7530U
Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL7530U, 4K Ultra HD

Un prim element care o sa va atraga atentia la acest model este pretul de achizitie pe care il are si care este unul placut pentru toti cei care sunt in cautarea unui televizor modern.

Despre Horizon 55HL7530U

Comportamentul Horizon 55HL7530U

Citeste si despre Televizoare Sony

Modul in care Horizon 55HL7530U poate sa influenteze este destul de complex si asta din cauza ca putem avea o influenta asupra partii de amenajare si de design a unei incaperi insa poate fi vorba si despre partea in care va influenta functionarea sa. Pentru inceput sa alegem totusi partea de aspect si de design iar pentru asta avem finisajele dar si gabaritul acestui model ce va dicat pozitia sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pozitionarea poate depinde in primul rand daca vreti sa il asezati cu standul sau si pentru asta dimensiunea de luat in calcul va fi de 1248 x 276 x 785 mm. De la o astfel de dimensiune va puteti da seama si faptul ca ecranul va fi unul mai mare iar o diagonala de 140cm va fi greu de ignorat de catre oricine va alege sa priveasca la ecranul acestui model.

Ne putem lega de ecran si daca este vorba sa identificam motive principale pentru alegerea Horizon 55HL7530U. O astfel de diagonala insa il poate face fiabil si pentru sala de sedinte si unde de regula instalarea va fi pe un perete pentru a putea face unele prezentari. Posibilitatea de asezare suspendata poate fi conditionata de dimensiunea de 1248 x 86 x 730 mm insa poate fi vorba si despre compatibilitatea intre acest model si sistemul de prindere VESA 400 x 200.

Citeste si despre Horizon 40HL7530U

Un ecran impunator insotit de o rezolutie precum cea 4K Ultra HD va surprinde si mai mult pe cei care vor privi la acesta iar caracteristicile superioare care insotesc rezolutia sunt HDR 10, Clear Motion Engine Dinamic 200Hz. Cele mai multe utilizari necesita si un sunet pe masura imaginilor iar pentru acest model veti avea un sistem audio Stereo 2x10W.

Functiile pot sa insemne cel mai mult pentru anumite persoane iar pentru un astfel de model mai putem adauga si functia de monitor ce dispune si de o intrare PC(D-sub 15 pini). Mai poate fi vorba si despre prezenta functiei de player multimedia integrat dar si intrarea USB sau cele doua HDMI pentru utilizarea acesteia sau poate pentru conectarea unor console.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu se poate pozitionarea in gama moderna fara caracteristica Smart a Horizon 55HL7530U si fara conexiunea Wi-Fi integrat sau prezenta Netflix, opera Open Browser sau Accuweather si YouTube.