Horizon 49HL7530U

Tehnologia este elementul care va poate ajuta sa va bucurati de multe beneficii pentru voi si de ce nu pentru toata familia dar in acealsi timp aceasta trebuie sa fie si accesibila nu doar disponibila insa cu modele precum Horizon 49HL7530U putem sa spunem si acest lucru.(vezi oferta de AZI)

Horizon 49HL7530U

Despre Horizon 49HL7530U

Ceea ce poate sa duca la alegerea acestui model sunt cu siguranta caracteristicile pe care le prezinta insa daca analizam mai atent Horizon 49HL7530U putem sa spunem ca veti avea si un pret care sa faciliteze acest lucru.

Horizon 49HL7530U
Televizor LED Smart Horizon, 124 cm, 49HL7530U, 4K Ultra HD

In orice situatie sunt multe elemente pe care le prezinta televizorul si in acelasi timp sunt multe elemente care va pot ajuta sa va bucurati de tot ce poate sa insemne confort.

Despre Horizon 49HL7530U

Aducerea Horizon 49HL7530U

Citeste si despre Televizoare Full HD

Pretul este o caracteristica importanta insa nu este singura importanta pentru alegerea si utilizarea Horizon 49HL7530U. Dincolo de pret trebuie sa vedem si alte caracteristici la fel de importante daca nu mai importante si poate fi vorba despre ecranul la care urmeaza sa priviti si veti avea unul al carui diagonala este de 124 cm ceea ce poate sa va surprinda.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O astfel de diagonala inseamna si un gabarit putin mai impunator si asta pentru a vedea daca acest model se pliaza cu mobilierul din sufrageria voastra. Daca este vorba despre asezarea acestuia pe un corp de mobila cu suportul sau standard dimensiunea de luat in calcul este de 1112 x 274 x 709 mm iar daca aveti in plan instalarea cu sistemul de prindere de tipul Vesa 200×200 atunci dimensiunea va fi 1112 x 92 x 653 mm.

Vorbind despre tehnologie si despre ce poate sa ofere acesta vom putea sa ne referim si la partea legata de imaginile care vor rula pe ecranul acestui televizor Horizon 49HL7530U. O rezolutie Ultra HD 4K va ajuta cu siguranta sa fiti pe deplin multumiti iar asta pentru ca veti avea o calitate si o claritate sporita.

Citeste si despre NEI 43NE6000

Multe persoane considera inutil un astfel de model datorita faptului ca sursa semnalului nu este la un astfel de nivel insa pe langa rezolutie poate fi vorba si despre alte caracteristici precum luminozitatea de 350 cd/mp, Direct LED, HDR 10 sau Clear Motion Engine Dinamic 200 Hz. In privinta sursei de semnal puteti sa va ajutati si de porturile si conexiunile pe care acest model le permite.

Daca este vorba despre a conecta un sistem audio-video aveti portul USB, cele doua porturi HDMI dar si intrarea de tip Scart sau Intrarea PC (D-sub 15 pini) daca vreti sa profitati de functia de monitor pe care o are. In privinta porturilor USB acestea va pot ajuta sa va bucurati si de playerul multimedia integrat pentru a rula de exemplu anumite fisiere video.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ca si incheiere pentru partea de caracteristici moderne ale acestui model putem sa avem cea Smart iar asta prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi va ofera posibilitatea de a naviga fara probleme peinternet dar si ca prin intermediul Horizon 49HL7530U sa accesati diverse platforme online sau poate chiar site-uri de socializare daca doriti.