LG 65UK6950PLB

Rolul fiecarui electrocasnic sau electronic din locuinta este important si fiecare poate sa participe mai mult sau mai putin la obtinerea confortului dorit. Principiul acesta se poate aplica in egala masura pentru oricare dintre cele prezente iar televizorul nu face nici el exceptie insa pentru a putea sa fie unul considerat eficient avem ca si variante si LG 65UK6950PLB.(vezi oferta de AZI)

LG 65UK6950PLB

Despre LG 65UK6950PLB

Alegerea si punerea pe lista de posibile modele a LG 65UK6950PLB poate depinde de numeroase criterii sau de considerarea unei caracteristici ca fiind foarte importanta si decisiva. Alegerea trebuie bazata insa pe informatie iar asta presupune studierea tuturor caracteristicilor disponibile si prezente.

LG 65UK6950PLB
Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UK6950PLB, 4K Ultra HD

Studierea poate fi si din perspectiva pretului de achizitie insa asta poate sa sperie intr-o oare care masura fiind putin cam ridicat pentru foarte multi dintre noi.

Despre LG 65UK6950PLB

O varianta LG 65UK6950PLB

Citeste si despre Horizon 40HL7320F

Pentru inceput cei care vor privi pretul de achizitie fie ca este afisat intr-un magazin obisnuit sau intr-un magazin normal vor mai observa si ceea ce inseamna gabaritul acestui model LG 65UK6950PLB si asta pentru ca va iesii foarte usor in evidenta. Dimensiunea exacta pentru a va forma o idee este de 1456 x 903 x 311 mm asezat asa cu standul sau standard din fabrica insa pentru utilizare mai putem analiza si compatibilitatea cu sistemul VESA 300 x 300 si care poate face ca dimensiunea ce conteaza sa fie una de 1456 x 841 x 65 mm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Prin gabarit nu ne referim doar la cat de mult spatiu ocupa si asta pentru ca cel mai important lucru care tine de gabarit este ecranul pe care il are televizorul. Diagonala de 164cm a ecranului este legata in mod direct de valorile dimensiunii iar o asemenea diagonala inseamna si o imagine deosebita si o experienta video cu totul speciala dar poate determina si alegerea acestui model pentru utilizari mai profi si ce tin de anumite companii.

Elementele mentionate pana acum nu sunt suficiente sa pozitioneze acest televizor in categoria celor moderne dar nu sunt nici singurele care sa faca acest lucru. Dupa ecranul special si impresionant putem trece la partea de impresie deosebita a imaginilor care vor rula pe acesta si care pot avea o rezolutie Ultra HD 4K.

Citeste si despre Horizon 43HL7331F

Caracteristicile speciale ce insotesc rezolutia sunt unele care vin sa va ofere si o ridicare a semnalului de intrare spre un astfel de nivel. LG 65UK6950PLB dispune si de caracteristici precum 4K Active HDR, UHD Upscaler, True Colour Accuracy sau Noise Reduction.

In categoria de utilizari sau posibile functii ale modelului putem trece si realizarea unor conexiuni variate cu alte device-uri. Pentru asta veti avea disponibile 2 intrari USB, 4 porturi HDMI, o conexiune de tip Bluetooth, o functie de palyer multimedia integrat dar si o iesire audio digitala daca sistemul audio Stereo de 20W cu caracteristici precum Clear Voice III, Dolby Digital sau Adaptive Sound Control nu va este suficient.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

La toate acestea daca mai mentionam si partea de caracteristica Smart, tehnologia Wi-Fi integrata si numeroase caracteristici speciale ce tin de navigarea pe internet si pe diverse platforme vor face din LG 65UK6950PLB un model si mai de dorit.