Samsung 49NU7302

Un nou televizor poate fi exact ce trebuie pentru a insufletii o sufragerie si pentru a obtine un aer special si modern in locuinta voastra. Ceea ce poate sa insemne asta mai exact este posibilitatea de a utiliza si de a vedea tot ce se intampla in jurul vostru cu alti ochi ajutor putand sa vina si din partea Samsung 49NU7302.(vezi oferta de AZI)

Samsung 49NU7302

Despre Samsung 49NU7302

Cu siguranta un model cu un design modern precum acesta si care se materializeaza prin forma curbata va face totul special iar imaginile care vor rula pe ecranul acestui model Samsung 49NU7302 se vor bucura si de un aspect reliefat nu doar de o calitate speciala si claritate deosebita.

Samsung 49NU7302
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49NU7302, 4K Ultra HD

Chiar daca pretul de achizitie poate parea putin cam ridicat sa nu uitam totusi ca este vorba despre un televizor modern si mai mult decat ata despre un televizor care se bucura de tot ceea ce inseamna modernitate si caracteristici speciale.

Despre Samsung 49NU7302

In urma Samsung 49NU7302

Citeste si despre Samsung 43NU7122

In momentul in care se depaseste partea de pret putem sa privim cu siguranta la tot ceea ce inseamna elemente moderne si asta chiar dincolo de forma curbata a ecranului. Veti avea in categoria elementelor generale faptul ca Samsung 49NU7302 este un model LED, cu o tehnologie HDR Powered by HDR10+ dar in acelasi timp si cu o tehnologie speciala HDR 4K.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Din primele elemente ne putem da seama ca este un model cu o rezolutie Ultra HD 4K ceea ce face ca imaginile si experienta video oferita de acest model sa fie una speciala. Toate aceste elemente combinante si faptul ca imaginea are si alte caracteristici superioare precum Natural Mode Support, UHD Engine, Auto Depth Enhancer vin sa sustina modernitatea acestui model.

Efectul complet poate sa depinda si de faptul ca ecranul este unul cu o diagonala de 123 cm dar poate depinde si de latura de sunet ce insoteste anumite imagini. Aceasta latura se leaga si de ceea ce inseamna sistemul stereo de 20W de care dispune Samsung 49NU7302 si de faptul ca este un sunet cu caracteristici precum Dolby Digital Plus sau Multiroom Link.

Citeste si despre Wellington 49FHD282SW

Elemente moderne nu sunt doar cele legate de imaginea afisata si de rezultatul final ci pot fi si cele legate de sursa semnalului sau de utilizarile multiple pe care un astfel de model le poate avea. Aveti in aceasta directie un player multimedia integrat dar si doua intrari USB si 3 porturi HDMI pe care sa le folositi pentru conectarea unor console sau device-uri.

Conexiunea cea mai importanta in cazul acestui model se leaga insa de faptul ca are o tehnologie Wi-Fi integrata dar si o conexiune LAN. Aceste lucruri sunt cele care faciliteaza utilizarea caracteristicii Smart si automat posibilitatea de a accesa numeroase platforme online, diverse site-uri sau de a va folosi de sistemul de operare Tizen OS dupa bunul plac.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu trebuie ignorate nici elemente precum functiile de mirroring, de Wi-Fi direct sau poate ConnectShare pe care le detine Samsung 49NU7302. Toate situatiile si utilizarile mai pot depinde insa si de compatibilitatea cu sistemul de prindere VESA 200 x 200 sau de dimensiunea de 1101.5 x 717.4 x 261.3 mm cu standul sau.