Samsung 43NU7122

Modernitatea poate fi considerata functie de numeroase elemente si poate fi vorba despre modernitatea pe care o poate avea partea de amanajare a unui spatiu sau poate fi vorba despre partea de aducere a unor elemente moderne care sa insufle acest aer iar Samsung 43NU7122 poate face asta.(vezi oferta de AZI)

Samsung 43NU7122

Despre Samsung 43NU7122

Televizorul pe langa faptul ca poate sa influenteze aspectul unei sufragerii sau a oricarei incaperi poate sa va aduca si alte beneficii iar pentru Samsung 43NU7122 toate acestea sunt foarte usor de realizat.

Samsung 43NU7122
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43NU7122, 4K Ultra HD

Incepand de la ceea ce poate sa insemne pretul de achizitie al acestui model vom putea sesiza fara probleme o gama variata de elemente care il pot recomanda si il pot face dorit de foarte multe persoane.

Despre Samsung 43NU7122

Modern cu Samsung 43NU7122

Citeste si despre Sharp 40UG7252E

Am stabilit ca pozitionarea Samsung 43NU7122 in cadrul unei incaperi ii va oferii acesteia un aer modern si o influenta pozitiva insa trebuie vazut si ceea ce inseamna pozitionarea efectiva. Aveti posibilitatea de a aseza televizorul cu standul sau cu care este prevazut iar pentru asta dimensiunea pe care o are este una de 970.2 x 636.3 x 210.3 mm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Se poate opta si pentru un alt fel de utilizare al acestui model iar asta datorita faptului ca este un model compatibil cu un sistem de prindere de tipul VESA 200 x 200. In acest fel aveti posibilitatea de a aseza televizorul fie pe un perete al sufrageriei, dormitorului sau de ce nu in cadrul unui local unde poate se doreste urmarirea unui meci de fotbal sau a oricarui alt continut.

Alegerea din perspectiva dimensiunii poate sa insemne si dorinta de privi la un ecran putin mai generos iar diagonala ecranului acestui model este de 108cm ceea ce poate fi cu siguranta mai mult decat sunteti sau ati fost obisnuiti. Nu doar ecranul generos este un plus ci si faptul ca veti avea o caracteristica Smart iar asta inseamna sa navigati fara probleme pe internet si sa va folositi de anumite platforme sau functii.

Citeste si despre UTOK U24HD2A

Conectarea poate sa fie prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi dar in acelasi timp veti avea si caracteristici speciale precum ar fi sistemul de operare Tizen OS, Web Browser, un procesor QuadCore dar si o functie Mirroring. Internetul poate fi doar una dintre sursele de semnal pentru Samsung 43NU7122 si veti mai avea si Slotul CI+ pentru prorgame digitale, doua intrari USB pentru a profita de playerul multimedia integrat dar si 3 porturi HDMI pentru alte dispozitive sau console.

Puteti sa va bucurati si de partea de sunet pe care acest model il are si care este unul Stereo de 20W cu caracteristici Dolby Digital Plus si Multiroom Link. Puteti sa folositi si alte sisteme audio daca aceasta caracteristica nu este suficienta insa surprinderea poate sa vina din partea imaginilor afisate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ecranul fiind de 108 cm trebuie ca nivelul de calitate al imaginii sa fie mai sporit si veti avea rezolutia Ultra HD 4K de 3840 x 2160. Suplimentar rezolutiei veti avea si caracteristici ssuperioare ale Samsung 43NU7122 precum UHD Engine, HDR 10+, HLG, Mega Contrast, Pur Color dar si Contrast Enhancer.