UTOK U24HD2A

Nevoia de a fi informat este una prezenta pentru foarte multe persoane si acest motiv poate fi unul pentru care prezenta unui model UTOK U24HD2A este in cadrul multor incaperi dar in acelasi timp si in cadrul multor locuinte.(vezi oferta de AZI)

UTOK U24HD2A

Despre UTOK U24HD2A

Avand in vedere usurinta cu care acest model poate fi adus unde aveti nevoie UTOK U24HD2A poate fi prezent si in cadrul unei bucatarii iar asta pentru a nu pierde poate episodul sau emisiunea preferata in momentul in care trebuie sa gatiti.

UTOK U24HD2A
Televizor LED UTOK, 61 cm, U24HD2A, HD

In toate posibilele utilizari ale acestui model putem sa avem si alte beneficii care sunt oferite de prezenta sa si acestea se pot lega de partea de pozitionare dar mai ales de utilizare.

Despre UTOK U24HD2A

Un televizor UTOK U24HD2A exact cat trebuie

Citeste si despre Samsung LT32H390FE

Utilizarile UTOK U24HD2A in cadrul unei locuinte pot fi dupa cum spuneam de la bucatarie pana la camera copiilor insa la fel de simplu poate fi vazut si pentru a utila biroul, locul de munca sau de ce nu in unele situatii si camera unei pensiuni sau hotel. Partea de pozitionare poate avea legatura cu faptul ca este un televizor cu un ecran relativ mic intrucat veti avea o diagonala de 61 cm dar ceea ce nu este ceva rau de fiecare data.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Trebuie totusi partea de instalare sa o vedem prin prisma dimensiunii pe care acest model o are si mai exact puteti sa aveti o valoare de 552 x 168 x 364 mm daca vorbim despre o utilizare cu standul sau standard cu care este prevazut. Daca vreti sau ii planuiti o altfel de instalare cum ar fi suspendat pe un perete veti avea de luat in calcul o dimensiune de 552 x 65 x 330 mm.

Revenind la partea de ecran si la cum unii analizeaza calitatea imaginii pe langa diagonala va fi analizata probabil si rezolutia HD pe care acest model o are. O astfel de rezolutie de 1366 x 768 este insa insotita si de alte elemente precum ar fi luminozitatea de 180 cd/mp, contrastul nativ de 1000:1 sau poate unghiul de vizibilitate de 178 / 178 grade.

Citeste si despre NEI 40NE5000

Nu trebuie sa ignoram nici alte elemente precum ar fi posibilitatea ca UTOK U24HD2A sa fie utilizat pe post de monitor pentru sistemul de tip PC pe care il aveti sau sa conectati la acesta un calculator. Veti putea sa va folositi de un port precum intrarea de tip PC (D-sub 15 pini) iar ca si timp de raspuns pentru postul de monitor veti avea unul de 14ms.

Porturi sunt insa mai multe si sunt si unele care permit ca acest model sa fie pe post de interfata intre utilizator si diverse console sau sisteme audio – video. Veti avea pentru asta o intrare USB, veti avea un port HDMI dar si o intrare component si o conexiune audio pentru cazul in care sistemul Stereo de 2x3W nu este pe placul vostru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In partea de incheiere ne putem referi la posibilitatea de a rula pe ecranul acestui model UTOK U24HD2A a unor continuturi de pe un stick de memorie iar asta prin intermediul unul player multimedia integrat.