NEI 40NE5000

Variante multiple pot fi cu siguranta in ceea ce priveste partea de utilare a locuintei si in unele cazuri este nevoie de alegerea unui al doilea televizor pentru locuinta voastra caz in care puteti sa optati si pentru un model precum NEI 40NE5000.(vezi reducerile de AZI)

NEI 40NE5000

Despre NEI 40NE5000

Alegerea unui astfel de televizor poate fi cu siguranta varianta cea mai buna daca vreti sa aveti un televizor si in dormitor sau in camera copiilor insa in acelasi timp poate fi vorba despre aducerea NEI 40NE5000 in cadrul unui birou.

NEI 40NE5000
Televizor LED NEI, 101 cm, 40NE5000, Full HD

In cazul alegerii si aducerii televizorului in slujba voastra putem sa ne referim si la partea legata de pozitionarea acestui model si de cat de bine poate sa fie integrat in orice design ar avea locuinta voastra.

Despre NEI 40NE5000

Mai mare pe ecranul NEI 40NE5000

Citeste si despre Televizoare Sony

Putem sa vorbim si despre alegerea acestui model pentru pozitionarea in cadrul unei sufragerii insa un element important in aceasta directie poate fi ecranul destul de generos pe care il are. Cu un astfel de ecran si cu o astfel de diagonala care este de 101 cm cu siguranta filmul sau meciul va putea fi privit cu alti ochi si mult mai relaxant la NEI 40NE5000.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O diagonala generoasa nu este singurul element de care aveti nevoie ca un televizor sa fie avantajos si mai avem si partea de caracteristici video sau audio. Pentru partea de imagine ca sa continuam de la diagonala veti avea rezolutie fiind un model Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 si care poate sa inlocuiasca cu brio orice model de televizor mai vechi si care poate au o rezolutie doar HD.

Pentru multi o astfel de rezolutie nu este importanta pentru ca nivelul de rezolutie al televiziunilor este unul HD insa un model NEI 40NE5000 nu poate sa fi folosit decat pentru TV. Putem sa avem alte utilizari si datorita porturilor sau conexiunilor pe care le permite si mai exact prin faptul ca veti putea folosi unul dintre cele doua porturi USB, cele 3 HDMI sua porturi precum intrarea Scart sau component.

Citeste si despre Sony 75XF9005

Puteti sa va bazati pe acest model si daca poate vreti sa conectati un sistem PC iar asta pentru ca veti avea inclusiv un port de tip intrare PC (D-sub 15 pini). Suplimentar porturilor pe care le detine acest model mai puteti sa va ajutati si de conexiunile disponibile si veti avea AV In, PC Audio In, RF Tunner sau Slotul CI+.

Caracteristici speciale mai pot fi considerate si cele care insotesc rezolutia pentru a putea sa va bucurati de o imagine speciala si asta pentru ca veti avea un contrast nativ de 1200:1, luminozitatea de 180 cd/mp sau unghiul de vizibilitate de 176/ 176.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pentru un efect complet veti avea si partea de sistem audio cu care NEI 40NE5000 este prevazut si asta prin faptul ca este un sistem stereo de 2x10W. Nu trebuie ignorate insa nici elemente precum playerul multimedia integrat sau caracteristici care tin de instalarea acestui model si mai exact dimensiunea de 911 x 562 x 200 mm cu standul cu care este prevazut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply