Samsung 40NU7122

Numele unui produs poate sa spuna multe despre acesta si despre posibilitatea ca acesta sa fie considerat avantajos pentru cei care il vor utiliza si asta poate sa fie valabil inclusiv pentru un televizor precum Samsung 40NU7122.(vezi oferta de AZI)

Samsung 40NU7122

Despre Samsung 40NU7122

In ultimul timp nu este insa suficienta doar denumirea ci poate fi vorba si despre mai multe elemente care sunt de luat in calcul si care pot face dintr-un model Samsung 40NU7122 unul fiabil pentru voi sau familia voastra.

Samsung 40NU7122
Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7122, 4K Ultra HD

Inainte de a alege insa acest model trebuie sa vedeti toate laturile sale si toate caracteristicile care l-ar putea recomanda si asta se vede chiar si in ceea ce priveste partea de design fiind unul modern.

Despre Samsung 40NU7122

Partea Samsung 40NU7122

Citeste si despre LG 49UK6200PLA

Fiecare element poate conta cand vine vorba despre obtinerea unui aer special si modern si in ceea ce priveste acest model Samsung 40NU7122 putem sa vedem asta in primul rand din partea caracteristici smart pe care o are. Acest lucru face utilizarea unui televizor mai complexa insa nu complicata si veti avea caracteristici speciale pe care s ava bazati si putem mentiona Auto Channel Search, Mobile to TV, Web Browser sau Game Mode.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Utilizarea elementului Smart a acestui model cu siguranta nu ar fi posibil fara o conexiune la internet si veti putea sa realizati acest lucru cu ajutorul unei conexiuni de tip Wi-Fi dar si una Ipv6 Support (LAN). Navigarea pe diverse site-uri sau platforme poate sa insemne si posibilitatea de a viziona unele filme sau de a asculta muzica insa asta veti putea face si cu playerul ,ultimedia integrat.

Pentru ultima parte sau pentru a rula un film cu ajutorul unui stick de memorie veti avea si porturile USB ale acestui model Samsung 40NU7122. In cazul in care este vorba despre utilizarea unor sisteme audio- video sau poate a unor console de gaming atunci o sa va ajute si cele 3 porturi HDMI iar pentru audio veti avea iesirea digitala (optica).

Citeste si despre NEI 55NE6000

Poate pe parte de audio nu veti avea nevoie intrucat este totusi prezent un sistem Stereo de 20W cu caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus sau Multiroom Link. Daca sunetul nu va surprins cu siguranta imaginea o va face si asta pentru ca veti avea o rezolutie Ultra HD 4K. Indiferent de sursa semnalului insa pe ecranul de 100cm veti avea imagini la un nivel ridicat al calitatii si asta si pentru ca veti avea caracteristici precum HDR, UHD Engine, Natura Mode Support sau Mega Contrast.

Un model Smart UHD poate fi tot ce aveti nevoie si pentru asta nu mai trebuie decat sa va asigurati ca ii puteti face loc pentru instalare. Daca este vorba despre utilizarea cu standul sau cu care este prevazut atunci va fi nevoie de o dimensiune de 913.7 x 604.2 x 210.3 mm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Samsung 40NU7122 poate fi pozitionat si instalat fara nici un fel de probleme si pe un perete sau cu ajutorul sistemului de prindere de tip VESA 200 x 200 cu care este compatibil dar in acest caz dimensiunea de luat in calcul va fi una de 913.7 x 604.2 x 210.3 mm.