Philips 32PFS4132/12

Posibilitatile privind amenajarea oricarei incaperi sunt destul de mari si asta pentru ca aveti numeroase electronice si electrocasnice pe care sa le alegeti pentru a le utiliza iar ca si varianta posibila poate fi vorba si despre un model Philips 32PFS4132/12.(vezi oferta de AZI)

Philips 32PFS4132/12

Despre Philips 32PFS4132/12

Un televizor este cu siguranta necesar si un element prezent cam in orice locuinta putand fi vorba despre rolul de mijloc de informare dar poate fi vorba si despre faptul ca un televizor precum Philips 32PFS4132/12 poate fi folosit ca un mijloc de relaxare.

Philips 32PFS4132/12
Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFS4132/12, Full HD

In ambele variante avem unele caracteristici de care va veti putea ajuta sau folosi pentru a utiliza acest model la capacitatile sale maxime si optime si primul poate fi pretul de achizitie accesibil.

Despre Philips 32PFS4132/12

Un element Philips 32PFS4132/12 activ

Citeste si despre Sharp 49UI7552E

Pretul avantajos poate sa faca din Philips 32PFS4132/12 o varianta accesibila pentru o sufragerie dar poate fi vorba si despre prezenta sa in cadrul unui birou, Sali de sedinte sau poate in cadrul unui local si de ce nu terasa. In toate variantele unde poate fi prezent acest model putem sa vorbim despre doua variante de utilizare si instalare iar prima poate fi cu standul cu care este prevazut iar pentru asta veti avea de luat in calcul o dimensiune de 726.5 x 479 x 184.64 mm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Puteti foarte simplu sa apelati si la partea de instalare fara standul cu care este prevazut acest model si aveti posibilitatea de a il aseza chiar si pe perete. Pentru acest fel de utilizare va fi nevoie sa aveti in vedere si partea de compatibilitate dintre acest model de televizor si sistemul de prindere de tipul VESA 100 x 100 cu care este compatibil insa si dimensiunea va fi putin mai redusa.

Din punct de vedere constructiv si plecand de la partea de dimensiune a acestui model Philips 32PFS4132/12 vom putea sa identficam si alte specificatii si veti avea ecranul ce echipeaza acest model fiind vorba despr eunul cu o diagonala de 80 cm. Cu o astfel de diagonala veti putea sa priviti cu alti ochi diferite continuturi video insa pentru partea de calitate a imaginii afisate veti avea rezolutia de tip Full HD.

Citeste si despre Horizon 43HL7331F

Insotirea rezolutiei de caracteristici superioare precum luminozitatea de 280 cd/mp sau Digital Crystal Clear nu va face decat sa imbunatateasca experienta video. Pentru o experienta completa vom putea sa ne referim insa si la partea audio si veti avea un sistem Stereo de 16W cu unele caracteristici superioare precum Echilibrare automata sunet, Incredible Surround, Sunet Clar, Smart Sound sau Control Bass.

Utilizarile nu se pot limita doar la cea de simplu televizor iar ca si elemente care sunt de luat in calcul pentru alte functii ale unui astfel de model sunt porturile si conexiunile pe care le poate suporta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Veti avea in cadrul Philips 32PFS4132/12 o conexiune de tip Slot CI+ pentru canale digitale, o intrare USB, o intrare Scart dar si doua porturi HDMI insa de aceste porturi pe langa posibilitatea de a conecta sisteme audio video sau console de jocuri veti putea sa folositi si playerul multimedia digital.