LG 49UK6200PLA

Sunt necesare noi si noi elemente de care va puteti ajuta pentru a putea sa va relaxati si acasa fara a fi nevoie sa iesiti in oras sau poate cand vreti sa urmariti meciul la care nu aveti cum sa ajungeti. Un model LG 49UK6200PLA insa va poate ajuta si daca este vorba despre o seara impreuna cu familia pentru a urmarii un film.(vezi oferta de AZI)

LG 49UK6200PLA

Despre LG 49UK6200PLA

Daca privim insa la toate caracteristicile pe care le are insa acest model LG 49UK6200PLA putem sa gasim si mai multe utilizari posibile. Putem sa mai mentionam posibilitatea ca acest model sa utileze sala voastra de sedinta, sediul de firma, localul pe care il aveti si nu in ultimul rand biroul vostru.

LG 49UK6200PLA
Televizor LED LG Smart, 123 cm, 49UK6200PLA, 4K Ultra HD

Cu siguranta trebuie ca studierea caracteristicilor sa fie amanuntita insa daca vorbim despre mai multe elemente moderne si care fac acest model sa fie modern vom avea si partea de caracteristica Smart.

Despre LG 49UK6200PLA

LG 49UK6200PLA aduce tehnologia

Citeste si despre Sharp LC-40CFE4042E

Precizand faptul ca LG Smart 49UK6200PLA este un model smart cu siguranta si pretul de achizitie este unul mai acceptabil. Dincolo de pret trebuie sa detaliem putin caracteristica smart intrucat foarte multi isi aleg noul model de televizor dupa caracteristicile speciale pe care le are un astfel de model si putem mentiona Miracast, webOS Smart TV, Mobile Connection, My Content sau 360 VR playback.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Inteligenta in ceea ce priveste acest model mai poate fi considerata si posibilitatea de a fi instalat functie de preferinte sau functie de locatia care este aleasa pentru el. Veti avea posibilitatea de a opta pentru o utilizare standard cu suportul cu care este prevazut si care este unul ce ofera stabilitate si siguranta in utilizare insa veti putea alege sa instalati acest model si suspendat si veti putea utiliza un sistem de prindere de tipul VESA 300 x 300.

Partea de asezare poate sa fie legata si de ecranul cu care LG Smart 49UK6200PLA este prevazut intrucat dimensiunea acestuia este una de 123 cm. Aveti cu siguranta un upgrade prin utilizarea unui astfel de model prin faptul ca ecranul este generos insa veti avea un upgrade si prin aspectul rezolutiei Ultra HD 4K de 3840 x 2160.

Citeste si despre Horizon 43HL7330F

Ca sa aduceti insa calitatea imaginii indiferent de sursa semnalului veti avea si caracteristici superioare pe care sa va bazati si veti avea true Color Accuracy, LG 4K Upscaler dar si 4K Active HDR. O imagine cu o calitate si claritate ridicata trebuie sa fie insotita si de un sunet pe masura si veti avea un sistem Stereo de 20 W si caracteristici speciale precum LG Sound Sync, Ultra Surround sau Magic Sound Tunnig.

Prin model smart intelegem si conectarea la internet avand o conexiune de tip Wi-Fi integrat si care va ofera posibilitatea de a naviga pe diverse site-uri dar si de accesa unele platforme de socializare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Tot ca si conexiune intre LG Smart 49UK6200PLA si alte device-uri veti mai avea si elemente precum Bluetooth, cele 3 porturi HDMI, cele doua intrari USB si care va pot ajuta si sa profitati de playerul multimedia integrat.