Samsung 55NU7302

Locuinta fiecaruia dintre noi poate avea ceva special si acest lucru poate fi marcat de anumite elemente decorative sau de ce nu poate fi marcat de unele produse ale tehnologiei pe care le folosim si pe care le avem in jurul nostru. In aceasta gama a elementelor care aduc ceva special in locul in care sunt asezate putem aseza si unele modele precum Samsung 55NU7302.(vezi oferta de AZI)

 Samsung 55NU7302

Despre  Samsung 55NU7302

Un televizor nu era considerat acum ceva timp ca fiind ceva special sau ca fiind ceva care poate sa faca totul mai placut si mai usor. Modul in care au evoluat acestea si ceea ce are de oferit de exemplu si Samsung 55NU7302 poate sa contrazica toate aceste lucruri despre ce poate face un televizor.

 Samsung 55NU7302
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55NU7302, 4K Ultra HD

Inca de la prima vedere a acestui model putem avea partea sa de design si mai exact faptul ca este un televizor curbat si care va impresiona atat ca si design dar si ca functionare si utilizare propriuz-zisa.

Despre  Samsung 55NU7302

Dincolo de aspectul Samsung 55NU7302

Citeste si despre NEI 43NE6000

Cu siguranta forma curbata a ecranului va aduce numeroase beneficii pentru a obtine designul modern al sufrageriei sau a biroului si salii unde va fi asezat. Aceasta forma are insa si un rol important pentru aspectul imaginilor si continuturilor rulate pentru ca ofera un aspect de reliefere si de adancime a acestora ceea ce inseamna ca experienta video pe care o veti avea urmarind pe acest model Samsung 55NU7302 este una diferita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un ecran curbat este ceva special insa este cu atat mai special cu cat dimensiunea pe care o are este si ea una impresionanta. Veti avea mai exact un ecran cu o diagonala de 138 cm ceea ce nu este deloc putin insa este ceva care ne arata si cat de mare sau de cat spatiu va avea nevoie pentru instalare acest televizor.

Valoarea exacta a dimensiunii tine insa si de modul de utilizare si pentru pozitionarea standard veti avea o dimensiune de 1236 x 793.7 x 261.3 mm. Daca este vorba in schimb despre alt mod de prindere sau despre fixarea cu sistemul de prindere de tipul VESA 200 x 200 atunci dimensiunea de luat in calcul va fi una de 1236 x 714.9 x 104.0 mm.

Citeste si despre NEI 40NE6000

Dincolo de dimensiunea impresionanta trebuie sa vedem si utilizarea variata si asta pentru ca veti avea si partea smart a acestui model. Partea de inteligenta insa tine si de realizarea unei conexiuni la internet prin Wi-Fi dar si prin prezenta unor functii speciale precum sistemul de operare Tizen OS, Web Browser, Mirroring sau ConnectShare.

Utilizari importante mai sunt legate si de conectorii pe care ii aveti disponibili fie ca este vorba despre folosirea Samsung 55NU7302 impreuna cu cele 3 porturi HDMI, cele doua USB sau a playerului multimedia integrat de care dispune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In categoria caracteristicilor impresionante ceea ce veti putea folosi si ceea ce inseamna ceva special este rezolutia Ultra HD 4K. Asta nu este tot in materie de imagine cand vine vorba despre Samsung 55NU7302 pentru ca veti avea si caracteristici superioare precum Auto Depth Enhancer, HDR, UHD Engine sau HLG.