Electrolux EZA2400AOX

Preparea alimentelor este o activitate care poate fi neplacuta pentru multe gospodine. Insa, atunci cand ai lanag tine aparatul potrivit, gatitul este mai usor. Iar un astfel de aparat cu multe trasaturi bune este Cuptor incorporabil Electrolux EZA2400AOX. (vezi reducerile de AZI)

Electrolux�EZA2400AOX�

Despre Electrolux EZA2400AOX

Culoarea acestui aparat este negrul, o culoare usor de asortat si pe care si-o doreste orice gospodina cand vine vorba de curatarea sa. Astfel, va veti bucura de o bucatarie cu un aspect deosebit. Cat priveste inaltimea pe care o are acesta trebuie spus faptul ca este de 59 cm.

Referitor la latimea sa este important de stiut faptul ca aeste de 59.4 cm. Are si o adancime de 56 cm. Referitor la dimensiunile spatiului de incastrare de care dispune aparatul trebuie spus ca sunt de 56 x 59.3 x 55 cm. Are si un cablu a carui lungime este de 1.1. m. Insa, mai trebuie spus si faptul ca acest exemplar este realizat din inox, ceea ce il face rezistent in timp. Ca greutate, acesta are 29.8 Kg, nefiind un model foarte greu.

Despre Electrolux EZA2400AOX

Despre functii si specificatii tehnice

Citeste si despre Beko KMD3102W

Cuptorul incorporabil Electrolux EZA2400AOX este un cuptor cu o utilizare de tip rezidential. Acesta are se alimenteaza precum toate aceste aparate electrocasnice, adica pe baza de electricitate. Mai mult, despre acest examplar din gama Electrolux trebuie specificat si faptul ca are un design de tip clasic, acesta contribuind la o mai buna integrare in spatiul interior al bucatariei. Un aspect important de avut in vedere despre acest aparat este materialul din care este realizat. Astfel ca, este vorba despre un exemplar realizat din inox, acesta fiind un material rezistent in timp.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, este important de spus faptul ca acest model include o usa care este realizata din sticla, ceea ce o face eleganta si usor de curatat. Un detaliu de stiut despre acesta este referitor la panoul de comanda, care este de tip mecanic. In plus, usa din dotarea sa se va deschide usor, avand o deschidere verticala.

Ca accesorii pe care le include putem spune ca are o tava colectoare din email si o tava pentru prajituri din email negru. Clasa energetica A este cea pe care o are Cuptor incorporabil Electrolux EZA2400AOX. Puterea pe care o are acesta este de 2725 W, fiind destul de buna. Cat despre capacitatea acestuia trebuie spus ca este de 57 l, o capacitate destul de buna.

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Cuptor incorporabil Electrolux EZA2400AOX este un produs cu multe trasaturi bune, avand si o autocuratare de tip catalitic, ceea ce inseamna ca acesta se va curata usor, fara sa fie nevoie sa depuneti prea mult efort. Astfel ca, peretii acestuia se vor curata usor, intrucat detine un strat catalitic ce se va absorbi si curata grasimea. Astfel, curatarea va fi mai usor de facut.

Acest cuptor chiar va ajuta sa-l curatati. Interiorul sau are un strat inteligent de acoperire catalitica care absoarbe si arde grasimea, iar curatarea este mai usoara. In plus, este dotat si cu un grill pe care il puteti folosi pentru a prepara anumite alimente intr-un mod cat mai sanatos si cu gust. Astfel, mizati pe acesta cuptor ori de cate ori aveti nevoie sa gatiti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cuptor incorporabil Electrolux EZA2400AOX este un cuptor bun, iar pretul sau este unul potrivit.