Bosch SMS46GI55E

Aveti un stil de viata ocupat si aveti nevoie de o masina de spalat vase? Un model din gama Bosch este ceea ce aveti nevoie. Mai ales daca va doriti un exemplar care sa fie incapator si cu multe functii necesare pentru a spala vasele cat mai bine. Acesta va va oferi rezultate cat se poate de bune, astfel incat dumneavoastra sa va faceti treburile fara batai de cap. Mai exact, este vorba despre Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E.(Doar acum la reducere)

Bosch SMS46GI55E

Despre Bosch SMS46GI55E

Culoarea acesteia este inoxul. Inaltimea pe care o are acest aparat este de 845 mm. Ca latime, acesta masoara 600 mm. Precizam faptul ca adancimea sa este de 600 mm.

Horizon 55HL7310F
Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL7310F, Full HD

Despre lungimea furtunului pe care il are aceasta masina de spalat trebuie spus ca este de 190 cm. Si cablul la alimentare trebuie spus ca este de 175 cm. Greutatea sa este de 49.5 Kg.

Despre Bosch SMS46GI55E

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E – despre partea tehnica a aparatului

Citeste si despre Tefal Double Force DO826H38

Acest model are un tip de utilizare rezidential. Capacitatea de incarcare pe care o are aceasta este de 12 seturi. In plus, numarul programelor acestuia este de 12. Despre programele pe care le are acest model trebuie precizat faptul ca sunt de 6, acestea fiind destul de bune. Despre treptele de temperatura de care beneficiaza acest aparat trebuie spus ca sunt de 5. Puterea pe care o are aceasta masina de spalat este de 2400 W, aceasta fiind destul de mare. Referitor la materialul din care este realizata cuva acestuia trebuie spus ca este din inox/plastic. Despre tipul panoului de comanda trebuie spus ca este de tip electronic. In plus, stilul panoului de comanda este integrat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre tipul programelor care se gasesc in aceasta masina de spalat trebuie spus ca sunt Delicat, Economic, Auto, Intensiv, Rapid. In plus, aceasta mai include si Blocare acces copii, dar si Functionarea silentioasa.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E include clasa energetica A++ despre care trebuie spus ca are un consum de curent electric redus. Astfel, putem spune ca aceasta nu consuma mult curent electric, fiind un model economic. Despre eficienta energetica la condensare a acestuia trebuie spus ca include clasa A++. Cat priveste nivelul de zgomot trebuie spus ca este de 44 dB. Anual, acesta prezinta si un consum de energie de 258 kWh. De asemenea, despre consumul de energie/ciclu de spalare este de 0.9 kWh. Anual, consumul mediu de apa este de 2660 l.

Citeste si despre Hansa AMG17E70GVH

Acest model prezinta si un program util, denumit pre-selectat, acesta fiind important intrucat ca poti program masina astfel incat sa inceapa la ora pe care ti-o doresti. Optiunea este necesara intrucat o poti folosi atunci cand ai multe lucruri de facut.

Acest aparat are si un Cos Vario care este necesar pentru spalarea tacamurilor avand suficient spatiu pentru a spalarea acestora. De asemenea, acesta are si un motor EcoSilence DriveTM, acesta fiind durabil, silentios, dar si eficient. Despre acesta trebuie spus ca va garanta un consum redus de electricitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E este un model care va poate oferi numeroase avantaje daca il veti achizitiona.