Hansa ZWM 415WB

Nu v-ati decis inca ce fel de masina de spalat vase sa cumparati? Avem o recomandare buna pentru dumneavoastra: Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB. (Doar acum la reducere)

Hansa ZWM 415WB

Despre Hansa ZWM 415WB

Este important de spus fatpul ca acest model are o inaltime care este de 84.5 cm. Ca latime, acesta are 44.8 cm. Adacnimea este destul de buna, fiind de 60 cm, iar furtunul pe care il are masoara 150 cm si cablul avand aceeasi lungime. Si greutatea sa este de 35.5 Kg.

Philips 43PFT4112/12
Televizor LED Philips, 108 cm, 43PFT4112/12, Full HD

Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB este un model cu o capacitate de incarcare de 9 seturi despre care trebuie spus ca se potriveste pentru cei care mananca acasa, pentru o familie mica. Numarul programelor acestei masini de spalat vase este de 5. Puterea pe care o are aceasta masina de spalat este de 1930 W. La alimentare, tensiunea sa este de 230 V. Acest model include 2 cosuri pentru spalarea veselei. Despre tipul panoului de comanda de care dispune acesta trebuie mentionat faptul ca este electronic.

Despre Hansa ZWM 415WB

Ce trebuie stiut despre Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB

Citeste si despre Heinner HDW-FS4506DSA++

Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB include programele: Economic, Intensiv, Rapid, Normal. Importante sunt si functiile acestei masini de spalat vase, acestea fiind Blocare acces copii, Indicator sare, Incarcare la jumatate. Despre pornirea programabila a acestuia trebuie spus ca este de 3 h – 6 h- 9 h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Important de spus despre acest model este si faptul ca are o clasa de eficienta energetica moderna, de tip A++, acest lucru inseamnand ca nu va consuma mult curent electric. Acest model are si o eficienta energetica la condensare de tip A. Cat priveste nivelul de zgomot emis de acesta trebuie spus ca nu este unul crescut, acesta fiind de 49 Db. Anual, cat priveste consumul de energie trebuie spus ca va fi de 197 kWh.

Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB are un consum de energie/ciclu de spalare de 0.69 kWh. De precizat despre consumul mediu anual de apa al acestuia este faptul ca acesta este de 2520 l. Referitor la consumul de apa/ciclu de spalare trebuie spus ca este de 9 l.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LITG-SL

Avand un panou de comanda modern, comenzile se vor seta atat mecanic, dar si electronic. Astfel, folosirea acesteia va fi facila, fara probleme. Acest dispozitiv dispune si de un indicator electronic de nivel al solutiei de clatire. Acesta va avertizeaza in privinta nivelului de solutie scazut. Astfel, ca vasele vor avea o spalare perfecta, fara batai de cap.

Important de spus este si faptul ca aparatul detine un program Intensiv 60 °C/165 min. Acesta este indicat pentru a curata vasele cat mai bine atunci cand un alt program nu poate face acest lucru. Inaintea ciclului de spalare principala va avea loc prespalarea cu apa fierbinte pentru ca murdaria sa fie eliminata complet si eficient. De asemenea, programul intensiv ruleaza la temperatura de 60 °C. Aceasta include si cu o cantitate mai mare de detergent, asigura eliminarea completa chiar si a depunerilor de grasime arsa care este greu de indepartat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB este un aparat bun cu pret potrivit.