Heinner HDW-FS6006WA++

La exterior, acest model este alb, iar panoul de comanda la sau este de tip electronic. Inaltimea sa este de 85 cm. Referitor la latimea acestuia trebuie spus ca este de 59.8 cm. Cat priveste adancimea sa trebuie mentionat ca este de 59.8 cm. Acesta are si un furtun cu o lungime de 170 cm – 200 cm. In plus, cablul acestuia masoara si el 165 cm. Greutatea acestuia este de 42.4 Kg. (Doar acum la reducere)

Heinner HDW-FS6006WA++

Despre Heinner HDW-FS6006WA++

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ are o capacitate de incarcare de 12 seturi. Aceste seturi sunt utile pentru a spala mai multe vase, inclusiv pentru o familie numeroasa.

Samsung 49Q7C
Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49Q7C, 4K Ultra HD

De asemenea, numarul programelor sale este de 6, iar puterea pe care o are acesta este de 1900 W. La alimentare, tensiunea acestuia este de 220 V – 240 V. Despre tipul panoului de comanda trebuie spus ca este electronic, fiind integrat.

Despre Heinner HDW-FS6006WA++

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ – despre partea tehnica

Citeste si despre AEG FFB93700PM

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ are mai multe programe la spalare, acestea fiind Delicat, Prespalare, Economic, Intensiv, Rapid. Cat priveste functiile sale, trebuie spus ca sunt destul de bune, acestea fiind Protectie impotriva inundatiilor, Pornire programabila, Incarcare la jumatate si un Cos superior ajustabil. Si pornirea programabila este importanta, care se poate realiza pana la 3 h, 6 h, 9 h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, acesta are si o clasa energetica buna, aceasta fiind A++, despre care putem spune ca va oferi un consum redus de curent electric. Despre eficienta la condensare a acestuia trebuie spus ca apartine clasei A. Nivelul de zgomot al sau este de 52 dB. Consumul de energie anual al acestuia este de 258 kWh. Privitor la consumul de energie/ciclu de spalare pe care il are aceasta trebuie spus ca este de 0.9 kWh. In plus, acesta are si un consum mediu anual de apa de 3360 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 12 l.

Avand optiunea de incarcare la jumatate veti economisi timp si energie, astfel ca veti avea un mare plus din acest punct de vedere. Si pentru ca tacamurile sa fie spalate cat mai bine, acesta are si un suport special unde se aseaza. De asemenea, acestea se pot indeparta destul de usor.

Citeste si despre AEG BSE882320M

Si asta nu e tot. Aparatul are si un sistem de protectie impotriva inundatiilor, Aquastop, acesta fiind util intrucat puteti lasa ca masina sa functioneze oricand, chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Astfel, Aquastop este un sistem util intrucat alimentarea nu va fi intrerupta in cazul in care se sesizeaza o problema.

Tot despre acest model mai trebuie precizat si faptul ca are si un program util pentru a spala vasele cat mai repede astfel incat sa le puteti folosi atunci cand aveti nevoie de ele. Program Delicate / Pahare 40°C este un alt program util pe care il are aceasta masina de spalat vase. Acesta este conceput pentru a spala vesela delicata, precum si paharele in siguranta, fara probleme.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ este un produs de calitate, al carui pret este accesibil.