Heinner HDW-FS4505WA++

Ai nevoie de o masina de spalat vase care sa te ajute sa faci fata treburilor de acasa? Avem pentru tine o model care iti va placea cu siguranta. Este vorba despre Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++.(Doar acum la reducere)

Heinner HDW-FS4505WA++

Despre Heinner HDW-FS4505WA++

Acest model are un exterior alb, iar panoul de comanda este unul electronic, acesta fiind si integrat. Inaltimea de care dispune acest dispozitiv este de 85 cm. Ca latime, acesta are 45 cm. Referitor la adancimea acesteia trebuie spus ca este de 59.8 cm. Lungimea furtunului este de 170 cm, 200 cm. Lungimea cablului acestuia este de 165 cm. Ca greutate, acesta are 33.8 kg.

Samsung 65MU6502
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU6502, 4K Ultra HD

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ este un model cu o capacitate de 10 seturi. Numarul programelor acestuia este de 5, iar puterea pe care o are este de 1900 W. Despre tipul programelor pe care le are acest model trebuie spus ca sunt mai multe, acestea fiind Delicat Economic, Intensiv, Rapid.

Despre Heinner HDW-FS4505WA++

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ – aspecte importante care tin de partea tehnica

Citeste si despre Bosch SMV46AX01E

Are si functii importante, precum Protectie impotriva inundatiilor, Pornire programabila, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil. Referitor la tensiunea pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 220 V – 240 V. Pornirea programabila a acestuia este de 3 h – 6 h – 9 h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe de alta parte, important de spus este si faptul ca acesta are si o clasa de eficienta energetica de tip A++, iar la condensare eficienta energetica este de tip A. Referitor la nivelul de zgomot al acestui aparat trebuie spus ca este de 52 dB. Anual, consumul de energie al acestuia este de 211 kWh. La un ciclu de spalare, acesta are un consum de 0.73 kWh. Cat priveste consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 3080 l. Consumul de apa/ciclu de spalare este de 11 l. In plus, aceasta masina de spalat vase are si functia de pornire programabila, aceata fiind de 3-6-9 h.

Cu optiunea de incarcare la jumatate a Masinii de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ veti economisi timp si energie. In plus, acest exemplar mai are si un suport pentru tacamuri. Acesta va permite incarcarea eficienta tacamurilor asigurand si o spalare perfecta a acestora avand si spatiu suficient.

Citeste si despre Hansa FCCM58088

Cu programul rapid 30, vasele cu un grad redus de murdarie vor fi spalate rapid si eficient. Mai mult decat atat, aceasta masina de spalat vase are si un program Delicate / Pahare 40°C care este special conceput pentru spalarea in siguranta a vaselor delicate.

De asemenea, acesta are si un Program ECO care este destinat vaselor pentru un nivel mediu de murdarie. Acestea vor asigura o curatare perfecta si un consum redus de energie si apa. Program Intensiv 65°C este un program care asigura eliminarea depunerilor rezistente de pe vasele cu un grad de murdarie ridicata. Mai mult, acesta are si o temperatura ridicata de spalare, iar ciclurile de clatire vor ajuta la indepartarea grasimii rezistente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, pentru a te bucura de rezultate cat mai bune atunci cand vine vorba de spalarea vaselor, o masina de spalat vase moderna cu multe functii bune, precum sau fiind unul destul de bun.