Beko DIS26021

Va aflati in cautarea unei masini de spalat vase care sa va ofere rezultate cat mai bune in ceea ce priveste spalatul acestora? Avem pentru tine un model care va va asigura ca veti avea vasele curate, fara batai de cap. Este vorba despre Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021. (Doar acum la reducere)

Beko DIS26021

Despre Beko DIS26021

Acest model este unul complet incorporabil. Dispune de o capacitate de incarcare de 10 seturi, iar treptele de temperatura sunt de 4. De asemenea, are 2 cosuri, iar panoul de comanda al sau este unul de tip electronic. Stilul panoului de comanda este integrat, fiind unul modern.

Important de stiut despre acest aparat este faptul ca are o intaltime de 81.8 cm. Latimea sa este de 44.8 cm. Ca adancime, acesta are 55 cm. Cat priveste greutatea aparatului, trebuie stiut faptul ca este de 29.8 Kg.

Despre Beko DIS26021

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021 – detalii despre partea tehnica

Citeste si despre LG MH6042D

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021 are programe de spalare destul de bune, acestea fiind Prespalare, Economic, Intensiv. Acestea vor fi de ajutor pentru ca rufele dumneavoastra sa aiba parte de o spalare cat mai buna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Referitor la functiile pe care le are trebuie spus ca sunt Indicator sare, Indicator extra clatire, Incarcare la jumatate, Asistare dozaj detergent. Pornirea programabila pe care o are acesta este de 24 h. Important de precizat este si faptul ca aceasta masina de spalat rufe are o clasa de eficienta energetica moderna, aceasta fiind clasa A++. Aceasta va garanta un consum de curent electric redus, astfel ca veti avea parte de un aparat care sa nu consume mult curent electric.

La condesare acesta are o clasa de eficienta de tip A, aceasta fiind destul de buna. Cat priveste nivelul de zgomot pe care il are trebuie spus ca este de 47 dB. Referitor la consumul anual de energie trebuie mentionat faptul ca este de 211 kWh. Consum de energie/ciclu de spalare este de 0.73 kWh.

Citeste si despre Whirlpool AKT 6414 NB

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021 prezinta un consum mediu anual de apa de 2660 l. Consumul de apa/ciclu de spalare este de 9.5 l. Un program util pe care il are aceasta masina de spalat vase este QUICK&SHINE™. Acesta este de ajutor intrucat va reda stralucirea vaselor,al celor care au un nivel de murdarie scazut, in doar 58 de minute.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021 dispune si de un program util, FAST+™, care este de ajutor pentru ca va curata vasele de 3 ori mai repede fata de cele obisnuite. In plus, acesta va creste temperatura de spalare, va ajusta presiunea si va reduce consumul de apa. Flexible HalfLoad™ este o optiune importanta care va permite finalizarea programului de spalare, chiar si atunci cand masina are mai putine vase in interior. Un program util pe care il are acest model este Intensive 70°C. Acesa este util pentru spalare vaselor care sunt mai murdare. Astfel, secretul acestui program consta in folosirea apei la temeperaturi ridicate pentru spalare, precum si a unor cicluri de clatire suplimentare, astfel incat acestea fie spalate cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26021 este un model care va va oferi rezultate cat se poate de bune. Pretul pe care il are acesta trebuie spus ca este unul destul de bun.